KRIZA NAKON EURA /

Kekova Slovenija u velikim problemima: 'Tako je to u životu, ekipa je izgubljena'

Image
Foto: Profimedia

'Ova reprezentacija nije nastala jučer. Na nama je da je okrenemo na pozitivu'

12.10.2024.
16:49
Profimedia
VOYO logo

Prije dva dana Slovenci su teško stradali u Oslu što se naravno nije svidjelo Matjažu Keku koji je priznao kako mu je ekipa izgledala izgubljeno, a znamo da to nije karakteristika Kekovih momčadi.

"Ova reprezentacija nije nastala jučer. Na nama je da je okrenemo na pozitivu. Ekipa je malo izgubljena, što ostavlja neke probleme koje moramo riješiti na ovaj ili onaj način", izjavio je Kek nakon poraza od Norveške, a dotakao se i pisanja slovenskih medija kako atmosfera u reprezentaciji nije idealna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da je ova čudna atmosfera samo pitanje trenutka, tako je to u životu. I sami smo znali da ne može uvijek biti lijepo, uvijek kažem da postoji nepotrebna euforija zbog uspjeha", rekao je Kek.

Ono što je novost u stožeru Slovenije u odnosu na prošlo okupljanje jest odlazak Boštjana Cesara koji je prihvatio ponudu Maribora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Slovenija je ovim porazom upisala sva tri znaka u prva tri kola Lige nacija (pobjeda nad Kazahstanom i remi s Austrijom) i nalazi se na trećem mjestu svoje skupine te je prekinula niz od 12 utakmica bez poraza. Priliku za iskupljenje i popravak atmosfere, Slovenci će imati sutra od 15 sati kada gostuju Kazahstanu u Almatyju.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijač Škotske i Hrvatske otkrio kako se kilt tako dugo zadržao među navijačima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo