KEKOVA OŠTRA PORUKA UPRAVI: / 'Napravljeno je nekoliko pogrešaka. Imamo još šest utakmica, s ovim kadrom je to nemoguće'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Trener Rijeke Matjaž Kek pohvalio je nakon poraza od Olympiakosa (0-1) svoju momčad, ali i poslao poruku klupskoj upravi da je ovo ljeto trebala odraditi bolji posao.

22.8.2017.
23:15
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je u uzvratnoj utakmici završne runde kvalifikacija Lige prvaka izgubila na svojoj Rujevici od Olympiakosa i tako upisala i drugi poraz nakon 1-2 iz prve utakmice. Primili su Riječani gol u 25. minuti kada je Marko Marin iskoristio pogrešku Alexandera Gorgona.

Image
[VIDEO] VELIKA TUGA NA RUJEVICI: /

Riječani promašili gomilu prilika, u Hrvatskoj se ove sezone neće igrati Liga prvaka

Image
[VIDEO] VELIKA TUGA NA RUJEVICI: /

Riječani promašili gomilu prilika, u Hrvatskoj se ove sezone neće igrati Liga prvaka

'Moraju se predvidjeti neke situacije'

"Ne treba čestitati kad se izgubi, ali ajde, čestitat ću svojim igračima na velikoj želji koju su pokazali. No, Olympiakos je kvalitetnija ekipa, a nama su nedostajala dva ili tri igrača da bismo mogli parirati. Zadovoljan sam kako smo odigrali, posebno u drugom poluvremenu, ali u ovakvoj utakmici se ne smiju dogaađati pogreške kakva se dogodila nama. Mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, ali protiv ovakvog suparnika moraš realizirati šanse", rekao je Kek za Arenasport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Slovenski stručnjak je potom uputio nekoliko strelica prema vodećim ljudima kluba od kojih je očekivao više pojačanja ovo ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da karakter ove ekipe nikad nije bio upitan. Možeš imati slab dan, ali o karakteru nema dvojbi. Međutim, u klubu treba postojati sustav, organizacija, moraju se predvidjeti neke situacije uoči sezone i mislim da smo tu napravili nekoliko pogrešaka. Odigrali smo šest utakmica, čeka nas još šest, a s ovim kadrom je to nemoguće. Netko mora preuzeti odgovornost. Gledateljima i igračima komplimenti za ove utakmice, idemo dalje, čeka nas Europska liga, to je realnost", dodao je Kek.

'Maribor dokazuje da se može i s malo novca'

Osvrnuo se za kraj i na svoj bivši klub Maribor koji je uspio izboriti plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije problem u novcu, već u tome da se ekipa mora pravovremeno formirati ako želiš među velike. Čestitam svome Mariboru, i treći put je ušao u Ligu prvaka, što dokazuje da se može i s malo novca, samo se treba dobro posložiti. Sada je posao na upravi, a igrači su ostavili srce na terenu", zaključio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo