KEK PROZVAO BIJELE UOČI OBRAČUNA ZA DRUGO MJESTO: / 'U Hajduku pile naopako, ne mogu vjerovati da bi to napravili'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rujevica bi mogla biti rasprodana jer je u prodaji ostalo 30 karata za istočnu, te 150 karata za sjevernu tribinu.

17.5.2018.
18:11
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjem kolu hrvatskog prvenstva Rijeka će u subotu u 17 sati ugostiti Hajduk. Bit će to izravan obračun za drugo mjesto na tablici.

"Pred nama je jedna utakmica za kraj sezone u pravoj nogometnoj kulisi. Vjerujem da će biti dobra i kvalitetna utakmica. Uvijek postoje tenzije u ovom velikom rivalstvu. Vjerujem da će igrači pokazati sve što znaju da bismo došli do cilja", izjavio je Matjaž Kek na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heber upitan

"Kao i prije svakoga derbija prije utakmice ima puno mašte, poslije utakmice puno pameti, a ja vjerujem da će to biti pravi spektakl za sve gledatelje na kraju naporne sezone. Stanje u ekipi je solidno. Čolak i Raspopović su imali problema poslije Vinkovaca, ali trebali bi biti spremni, dok me Heber iako trenira još nije uvjerio da je spreman za ovu utakmicu. Još jednom hvala svim našim simpatizerima i navijačima za ovu polusezonu i čestitke Dinamu na naslovu prvaka", istaknuo je slovenski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam čuo "pilu naopako" da je Hajduku važan Kup. Ne mogu vjerovati da igrači mogu ući u derbi, a da su im misli negdje drugdje. Vjerujem da će Hajduk ući maksimalno i zato očekujem dobru utakmicu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo