IZREKAO SVOJ STAV

KEK PROKOMENTIRAO SLUČAJ SOUDANI: ‘Samo još jedna potvrda skrivanja i bježanja odgovornh’

To što nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Pule u sklopu 29. kola hrvatskog nogometnog prvenstva ne znači i da se treneru vodeće momčadi Matjažu Keku ne može uputiti pitanje vezano uz aktualni ‘slučaj Soudani’. Slovenski stručnjak nije se libio dati odgovor.

Komisija za žalbe Hrvatskog nogometnog saveza u petak je odlučivala o žalbi GNK Dinamo na odluku Disciplinskog suca MAXtv Prve lige kojom je izrečena kazna igraču tog kluba El Arabiju Hillelu Soudaniju. Većinom je glasova (Davor Blašković, Alan Klakočer, Ante Tomaš) uz jedan glas protiv (Stipe Cvitanović) odlučila da se usvoji žalba GNK Dinamo, preinači odluka Disciplinskog suca Prve lige i odbije disciplinska prijava kao neosnovana. To znači da kazna za Soudanija, kojem je prijetilo propuštanje derbija protiv Hajduka više nije na snazi.

KOMENTAR NET.HR-a: Kako je licemjerna šutnja iz Splita i Rijeke razotkrila svu tragediju hrvatskog nogometa

NEVIĐENA LAKRDIJA: Slavlje u Maksimiru, prihvaćena Dinamova žalba! Soudani može igrati protiv Hajduka

HAJDUKOVCI KIPTE OD BIJESA: ‘Tražimo hitan sastanak, nećemo odustati dok ne prestane ovaj teatar apsurda’

Kek, prenosi radio.hrt.hr ovako o svemu razmišlja:

“Imam stav. I kao trener i kao čovjek. Ovo je još samo jedna potvrda skrivanja i bježanja od odgovornosti onih koji bi u takvoj situaciji morali preuzeti odgovornost, a ne da nas iz polu zaje***** upućuje u problem koji je problem hrvatskog nogometa.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr