KEK OPLEO PO IGRAČIMA: / Slovenski stručnjak sasuo 'paljbu' po svojim nogometašima, mnogi će si ovo dobro zapamtiti

Image
Foto: PIXSELL

'Ovo nije Rijeka kakvu želimo'

4.5.2018.
21:15
PIXSELL
VOYO logo

Kao što se i očekivalo nakon poraza Rijeke u Kranjčevićevoj kod Lokomotive (0-1), trener aktualnog hrvatskog prvaka Matjaž Kek nije birao riječi za pojedince iz svojih redova.

Riječani su odigrali lošu utakmicu, probudile se tek u njenom smiraju, a sve ih je to, u kombinaciji s primljenim pogotkom iz 13. minute, odvelo u poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad se gol suparnika počne ozbiljno ugrožavati od 75. minute, onda se ne zaslužuje ništa više od poraza. Ovo je bilo loše i nedostojno dresa našeg kluba. Opet smo primili naivan gol iz prekida, a prije utakmice smo neprestano upozoravali igrače i crtali im te situacije", prenosi nogometni portal Goal Kekove riječi koji se potom dodatno obrušio na pojedince:

Kriv što im daje prilike

"Očigledno je da neki naši igrači misle da su ne znam što. Od pedeset lopti na sredini terena, barem trideset smo dali igračima Lokomotive ravno u noge. Ne znam tko mojim igračima puni glavu, ali ja sam najviše kriv jer im dajem priliku iz kola u kolo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOKOMOTIVA – RIJEKA 1-0: /

Bezidejni prvaci pali u Kranjčevićevoj, Kek će imati puno toga za reći svojim igračima

Image
LOKOMOTIVA – RIJEKA 1-0: /

Bezidejni prvaci pali u Kranjčevićevoj, Kek će imati puno toga za reći svojim igračima

"Prije nego što opet počnemo razmišljati o naslovu prvaka, mi moramo otkloniti sve svoje probleme. Ovo nije Rijeka kakvu želimo. Ponavljam, ja sam kriv jer nekima stalno dajem priliku. No, imamo predsjednika kluba i dva sportska direktora. Neka oni to pokušaju riješiti."

'Ovo nema smisla'

"Nakon ovog danas nema se što komentirati. Nakon svih rotacija, Kvržić je jedini koji je došao u situaciju da je pogledao prema golu. Moramo vidjeti što dalje jer ovo u nekim trenucima kao da nema smisla."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljede Marina Leovca pred početak susreta u sastav Rijeke uskočio je Momčilo Raspopović.

"On je u utakmicu je ušao nezagrijan, a bio je naš najbolji igrač. To dovoljno govori o ostalima", jasan je bio Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo