'Ponosan sam, sredili smo ih - nogometom!'

Nogometaši Rijeke zamalo su skinuli 'skalp' Sevilli, osvajača Europske lige su sekunde dijelile od poraza na Kantridi. No, u sudačkoj nadoknadi ukazao se Mbia i postavio konačnih 2:2.

2.10.2014.
22:14
VOYO logo

"Naravno, ostaje žal budući da smo pokleknuli u samom finišu. U 1. poluvremenu bilo je možda malo previše respekta s naše strane, u tom je periodu Sevilla pokazala premoć. No, kada smo se otkočili, krenuli smo igrati", rekao je nakon utakmice trener Rijeke Matjaž Kek i istaknuo:

"Igrali smo - nogomet. Pasovima smo došli do golova. Strahovito sam ponosan na moje dečke. Puno smo napadali, prisilili smo Sevillu da 'tako' igra - dodao je prvi čovjek struke Rijeke."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov kolega Unai Emery o utakmici je kazao.

//www.youtube.com/embed/MUTUHP4Vko4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjeli smo nakon najstrože kazne i crvenog kartona, koji su promijenili tijek susreta, ostati čvrsti. Bilo je teško nastaviti s igračem manje, momčad Rijeke uložila je veliku energiju da dođe do preokreta, što im je i pošlo za nogom. Morali smo preuzeti određeni rizik. Znali smo da će za nas ovo biti teška utakmica", objasnio je trener Seville i na pitanje o usporedbi Feyenoorda i Rijeke za Sportske novosti kazao:

"Ne mogu. Iako smatram da će Feyenoord za nas biti puno teži zalogaj na njihovom terenu nego što je to bio slučaj u utakmici odigranoj u Sevilli. I Rijeka se, a to smo znali, pokazala vrlo neugodnim protivnikom pred svojim navijačima. Na kraju moram biti zadovoljan kako je završila ova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo