KEK NAKON POBJEDE PROTIV RUDEŠA SMIRUJE TENZIJE NASTALE OKO EUROPE: / 'Mi tek stvaramo pobjednički mentalitet'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Trener Rijeke bio je potpuno iskren nakon pobjede na Rujevici

19.8.2018.
23:51
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon pobjede Rijeke protiv Rudeša kojom su vratili mir u svlačionicu pred novinare je izašao Matjaž Kek i pojasnio kako je raditi u ovakvim okolnostima, a ponudio je i objašnjenje za kiks u Eopa ligi.

"Osjetio se dodatni pritisak kod mojih igrača kao logična posljedica kiksa od prije četiri dana. Nakon ispadanja iz Europe trebalo je uzeti ta tri boda i uspjeli smo, ali normalno da ja hoću Rijeku koja je dinamičnija, okomitija, sa manje dodavanja u širinu, a sa više gledanja prema naprijed i sa više samopouzdanja", rekao je Kek nakon trijumfa nad Zagrepčanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvaranje nečeg velikog

"Mi tek stvaramo pobjednički mentalitet, a sada to radimo svjesni da smo u Europi kiksali. To su uzroci što igra može biti bolja, a ne kvaliteta igračkog kadra. Ovi koje treniram za mene su najbolji. Ne gledam ništa drugo nego igrače koje imam. I ti dečki se stvarno trude i žele biti sve bolji. Dok je tako, ja ću uvijek stati uz njih. Kao što to čini naša publika koja je opet dala silno veliki obol u ovom rezultatu. Sa nekima, primjerice, nisam zadovoljan što se trke tiče, ali sve je to proces. Danas je bilo najvažnije pobijediti, a to da nas čeka još jako puno posla na tečnosti u igri i stvaranju pobjedničkog mentaliteta, to znamo", završio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo