KAZNA TRAJALA JEDNU UTAKMICU: / Mamić najavio povratak Fernandesa u momčad

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Nogometaši Dinama u 29. kolu Prve HNL u nedjelju u 15 sati dočekuju Osijek. Trener zagrebačke momčadi Zoran Mamić očekuje samo jedno, pobjedu.

1.4.2016.
15:00
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

"Želimo dobiti, osvojiti nova tri boda i pokazati da smo spremni za završnicu sezone. Angelo Henriquez se danas vraća iz Čilea nakon reprezentativnih obveza. Ne možemo ni blizu reći da smo iskoristili pauzu za uigravanje ili slično. U Zagrebu je ostalo tek šest igrača. Imamo dosta problema i igrača koji vjerojatno neće konkurirati u nedjelju za utakmicu. Soudani je upitan jer je imao pauzu i ozljedu, a budući da nas čeka utakmicama bogat travanj ćemo vidjeti hoćemo li ga koristiti već ove nedjelje. Antolić i Schildenfeld su se vratili s problemima, a najgore je prošao Pavičić koji je nakon gripe u par dana odigrao dvije utakmice," kazao je Mamić.

Mamić će navijati za Real Madrid

Idila je zavladala u Maksimiru, Čileanac Junior Fernandes nije više pod suspenzijom i blizu je povratka na teren kao igrač prve momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegovo ponašanje i angažman na treninzima i utakmici za drugu momčad su bili takvi da je zaslužio povratak."

Mamić je dao i svoje mišljenje o El Clasicu, dvoboju Barcelone i Real madrida koji se igra u subotu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona kao da je s druge planete, ali Real sigurno može napraviti dobar rezultat. U svakom slučaju treba uživati u toj utakmici, a ja ću osobno navijati za Real."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo