NEMA PREDAJE: / Dinamov junak za Net.hr otkrio ključ pobjede protiv Arsenala

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

Dinamo je sinoć na Maksimiru u 1. kolu skupine F Lige prvaka s 2:1 srušio veliki Arsenal i ostvario možda i najveću pobjedu u posljednjih petnaestak, dvadesetak godina.

17.9.2015.
6:46
PIXSELL, Slavko Midzor
VOYO logo

Za sebe kaže kako je jedan od onih sportaša koji se nikad neće predati i koji će se uvijek baciti na glavu. Bez obzira da li na drugoj strani terena stajali nogometni anonimusi ili superzvijezde poput Alexa Sancheza, Oliviera Girouda, Thea Walcotta i drugih. Sinoć na Maksimiru opravdao je svoje riječi na najbolji mogući način. Josip Pivarić je, uz Juniora Fernandesa, junak dvoboja protiv Arsenala. Definitivno, ovo je bila noć za pamćenje. Dinamo je srušio moćni Arsenal i šokirao Englesku i engleske novinare koji su u nevjerici gledali kako kola

Image
NEZABORAVNA NOĆ U MAKSIMIRU! /

Dinamo je srušio moćni Arsenal!

Image
NEZABORAVNA NOĆ U MAKSIMIRU! /

Dinamo je srušio moćni Arsenal!

"Presretan sam što sam postigao gol, ali još je važnije što smo ostvarili povijesnu pobjedu. No, nije grupa gotova. Napravit ćemo sve da prođemo dalje. Sportski se nadati proljeću u Europi. Idemo polako. Sljedeću utakmicu mogu obećati kako ćemo dati sve od sebe pa što bude", kazao je Josip Pivarić nakon dvoboja i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

Prvo slavlje za Dinamo nakon 16 godina posta

"Teško je bilo igrati protiv superzvijezda Arsenala. To su sve svjetske klase. No, danas se pokazalo da kad daješ maksimum, kad se baciš na glavu, da uvijek imaš šanse i tada ne mora bolji pobijedit".

Slavlje nad Arsenalom je prvo za Dinamo u Ligi prvaka nakon 16 godina. Posljednji put Modri su u ovom elitnom europskom klupskom natjecanju slavili 29. rujna 1999. protiv Sturma (3:0) na Maksimiru. Nakon te utakmice Dinamo je nanizao 15 dvoboja bez pobjede, pri čemu je upisao čak 13 poraza, čime je ušao u crne knjige Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoćnjim je slavljem, međutim, produžio i niz bez poraza na 42 utakmice u svim natjecanjima. Zadnji put Modri su poraženi 27. listopada 2014. od rumunjske Astre s 0:1 u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanatična borba - ključ pobjede Modrih

"Ključ pobjede je bila fanatična borba svakog pojedinca. Od naših dečki na klupi pa do nas koji smo igrali. Eto, to je dalo rezultat".

Nakon velikana dolazi još jedan velikan. Sljedeći susret Dinama u Ligi prvaka na rasporedu je 29. rujna, a protivnik je ni manje, ni više, već veliki Bayern Munchen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sportaši smo, moramo se nadati čudu. Ništa ne obećajem osim da ćemo dati sve od sebe, da ćemo se bacit na glavu pa što bude".

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo