KATASTROFALNE VIJESTI ZA REAL, ALI NE TAKO LOŠE ZA MODRIĆA: / Vodstvo kluba zabranilo transfere, samo je jedna iznimka

Image
Foto: Profimedia

U unikatnom ljetno-jesenskom prijelaznom roku Real nije doveo niti jednog igrača, a otišla ih je tek nekolicina pričuvnih

31.10.2020.
11:51
Profimedia
VOYO logo

Vodstvo Real Madrida donijelo je ove godine razumnu odluku, koja se nažalost nije previše svidjela navijačima kluba. Odluka je da se ove sezone više neće transferirati igrači.

U unikatnom ljetno-jesenskom prijelaznom roku Real nije doveo niti jednog igrača, a otišla ih je tek nekolicina pričuvnih i to za pristojne svote novca pa je klub čak fino i zaradio. Odluka je bila takva primarno zbog toga što je klub bio dosta pogođen koronakrizom, zbog koje su se igrači morali odreći čak i dijela svojih primanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's French forward Karim Benzema (L) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric and Real Madrid's French defender Ferland Mendy after scoring during the Spanish league football match between SD Eibar and Real Madrid CF at the Ipurua stadium in Eibar on November 9, 2019.,Image: 481997315, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nema transfera

Marca tako piše da je Realu ove sezone prioritet održavanje budžeta zdravim, a zbog toga kupovina ne dolazi u obzir, čak niti u zimskom prijelaznom roku. Realu prijeti gubitak od 200 milijuna eura, iako je prethodno srezao plaće igračima i prodao dio njih kako bi si pokrio budžet.

Međutim, Marca piše kako će se, kada su pitanju transferi, napraviti jedna iznimka. U slučaju da Real proda nekog igrača, moći će investirati zarađen novac u novi transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U globalu ovo jesu loše vijesti za navijače Reala i za trenera Zinedinea Zidanea koji neće tako skoro dobiti pojačanja, ali opet nisu to ni tako loše vijesti za, recimo, Luku Modrića koji će zadržati svoj status, odnosno, konkurencija unutar kluba ostaje mu ista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo