KATASTROFALNE VIJESTI ZA DINAMO UOČI UTAKMICE EUROPA LIGE: / Uz trenera Mamića koronu dobila još četvorica igrača

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Momčad će u četvrtak voditi Damir Krznar, kao i protiv Istre u nedjelju na Maksimiru

4.11.2020.
9:10
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni prvak Hrvatske, Dinamo, u četvrtak igra susret 3. kola Europske lige protiv austrijskog Wolfsbergera, a trener zagrebačkoga Dinama Zoran Mamić pozitivan je na koronavirus, priopćeno je u utorak iz GNK Dinama.

U priopćenju se navodi da je jedan igrač prve momčadi Dinamo zaražen, kao i dvojica članova stručnog stožera među kojima je i glavni trener Zoran Mamić. Svi oni su su osjetili blage simptome po povratku iz Rusije te su upućeni na testiranje koje se u njihovom slučaju pokazalo pozitivnim. Identitet preostale dvojice zaraženih u Dinamu nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

MOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 29, 2020: Dinamo Zagreb's head coach Zoran Mamic shouts instructions in a UEFA Europa League Group K football match between CSKA Moscow and Dinamo Zagreb at CSKA Arena. The match ended in a 0-0 draw. Mikhail Tereshchenko/TASS,Image: 566279270, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Međutim, 24sata tvrdi kako su zaražena još četvorica igrača Dinama, a to pak znači da će "modri" protiv Austrijanaca biti itekako oslabljeni. Momčad će u četvrtak voditi Damir Krznar, kao i protiv Istre u nedjelju na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo