Katastrofa, pa ni Hajduk neće imati gdje igrati!

22.11.2011.
19:12
VOYO logo

Vijest dana u Osijeku odlazak je Roberta Špehara koji je podnio neopozivu ostavku nakon 14 mjeseci predsjednikovanja Osijekom.

"Odluka nije pala preko noći, lomio sam se mjesecima. Došao do zida i puklo je. Nisam mogao gledati kako klub pred mojim očima umire", rekao je Špehar koji će sazvati novu skupštinu kluba na kojoj će biti izabran njegov nasljednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam u situaciju da rasprodajem našu djecu, čime se ne ponosim. Bio sam prisiljen gasiti požar jer, da se ne lažemo, da nisam prodao braću Plum i Dinu Špehara, klub bi stao. Možda sam već tada trebao dati ostavku", rekao je Špehar pravdajući se da ostavku podnosi s jednom nakanom.

"Želim da se iz ovoga izrodi nešto dobro, da se napokon netko probudi i pokuša pomoći ovome klubu. A mene ova funkcija ne bi ni zapala da je išta valjalo!", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Zorislav Srebrić izjavio kako će zbog neodigravanja susreta u Rijeci, igrači Karlovca biti kažnjeni, stigla je dobra vijest za igrače s Korane. Karlovčani nisu usamljeni u svojoj borbi! Iza njihova poteza da ne otputuju na utakmicu u Rijeku stao je i Međunarodni sindikat nogometaša, koji je svoju potporu očajnim nogometašima izrazio i na svojim službenim stranicama. "FIFPRO daje punu potporu igračima Karlovca i Hrvatskom nogometnom sindikatu. U nedjelju su nogometaši Karlovca odbili igrati svoju prvenstvenu utakmicu u Rijeci zbog neisplaćenih plaća. Učinili su nešto što nitko u 20 godina hrvatske lige nije učinio. Odbili su putovati u Rijeku, gdje je momčad trebala igrati 20. studenog 2011. Razlozi su očiti. Nogometaši Karlovca osam mjeseci nisu dobili svoje plaće. Mi ne podržavamo samo nogometaše Karlovca nego sve nogometaše u Hrvatskoj, jer samo šest od 16 klubova ispunjava svoje ugovorne obveze prema igračima", piše, između ostalog, u priopćenju FIFPRO-a, Međunarodnog sindikata nogometaša.

A čini se da nogometaši Karlovca neće biti usamljeni u svojem bojkotu utakmica zbog neizdrživog stanja, odnosno višemjesečne agonije zbog neprimanja plaće. I nogometaši Šibenika odlučili su poći njihovim stopama, što su i najavili na konferenciji za medije koja je održana u klupskim prostorijama. "Nastavljamo s treninzima, ali nećemo u subotu igrati utakmicu s Hajdukom!", poručili su igrači upravi prvoligaša sa Šubićevca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo