KATAR SE VRATIO IZ PONORA U REVIJI PREDIVNIH POGODAKA: / Paragvajci ispustili veliko vodstvo 20 minuta prije kraja

Image
Foto: Profimedia

Katar je jedna od dvije gostujuće reprezentacije koje nastupaju na ovogodišnjem izdanju Copa Americi

16.6.2019.
23:27
Profimedia
VOYO logo

U susretu 1. kola B skupine nogometnog prvenstva Južne Amerike reprezentacija Paragvaja i Katra su Rio de Janeiru odigrali 2:2. Paragvaj je vodio 2:0, no Katar je uspio izboriti remi.

Paragvaj je poveo golom Oscara Cardoza iz jedanaesterca u 4. minuti, a na 2-0 je povisio Derlis Gonzalez fantastičnim udarcem sa 25 metara u 56. minuti. Katar je smanjio u 69. minuti jednako lijepim pogotkom Alija Almoeza, a na 2-2 je izjednačio Boualem Khoukhi u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katar je jedna od dvije gostujuće reprezentacije koje nastupaju na ovogodišnjem izdanju Copa Americi. U skupini C nalazi se Japan. Katar je tako postao deseta gostujuća reprezentacija nakon Australije, Kostarike, Haitija, Hondurasa, Jamajke, Japana, Meksika, Paname i SAD koja sudjeluje na Copi.

U drugom susretu iz ove skupine Kolumbija je pobijedila Argentinu predvođenu Leom Messijem sa 2:0. Vodeći pogodak za Kolumbiju u 71. minuti, preciznim i snažnim udarcem s lijeve strane kaznenog prostora, postigao je Roger Martinez. Konačnih 2:0 postigao je Duvan Zapata u 86. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2. kolu 19. lipnja snage će odmjeriti Kolumbija - Katar, te Argentina - Paragvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo