KATALONSKI VELIKAN NA KOLJENIMA: / Stigla vijest koja će zabrinuti sve poklonike Barce, Talijani i Englezi ovo su silno željeli čuti

Image
Foto: Profimedia

Messi je, kao što je poznato, već dugo vremena u svađi s Barceloninim čelnicima i navodno mu je dosta svega

19.8.2020.
18:30
Profimedia
VOYO logo

Messi želi završiti karijeru u Barci. To je rekao mnogo puta. Razgovarao sam s Koemanom o njemu i rekao mi je da će Messi biti stup njegovog projekta. Kazao je to predsjednik Barcelone Josep Maria Bertomeu ovog utorka tijekom razgovora za klupsku televiziju.

"Messi ima ugovor s Barcom do 2021. Redovito razgovaram s njim i njegovim ocem i oni znaju da imamo solidan projekt, da dolazi novi trener i da će računati na njega," dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, to nije zaustavilo glasine o odlasku Argentinca s Camp Noua. Španjolska Marca i katalonski Sport tvrde da situacija još uvijek nije raščišćena i da Messijev ostanak nije siguran te da igrač želi sastanak s trenerom prije nego što donese konačnu odluku. Skraćeno, i dalje razmatra sve opcije.

Inter i Manchester City za sada glase kao kandidati odluči li Messi napustiti Camp Nou. Milanski Inter je možda u malaj prednosti jer je Messijev otac u tom gradu nedavno kupio kuću. Razlog selidbe u Italiju je što je ta država znatno snizila poreze za strance i strane ulagače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i na to da je prije nekoliko dana brazilski novinar Marcelo Bechler objavio da je Messi odlučio napustiti Barcelonu već ovoga ljeta. Bechler je prvi objavio kako Brazilac Neymar seli u PSG, a sada tvrdi kako argentinski nogometni majstor želi napustiti Barcelonu. Ne iduće godine, kad mu istječe ugovor. Već odmah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio španjolskih objavio je potom kako bi jedan od najboljih nogometaša svih vremena, koji je cijelu svoju profesionalnu karijeru proveo u jednom od najvećih klubova, mogao bi postati dostupan u najčudnijem ljetu ikad, a kao moguće nove destinacije uz dvije navedene spominjali su se PSG i Manchester United.

U Cityju bi se ponovo spojio s Pepeom Guardiolom, dok bi u PSG bi zaigrao s Neymarom i Mbappéom, stvorivši jedan od najboljih napada ikad. United možda na terenu nema moć kao ranije, no još uvijek je to jedan od najvećih sportskih brendova na svijetu, dok bi prelaskom u Inter ponovo oživio suparništvo s Portugalcem Cristianom Ronaldom koji igra u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo