KATALONCI SE OGLASILI OKO PRIČE O RAKITIĆU I ATLETICU: /

'Ima brojne ponude iz Italije, ali njega zanima samo jedan klub'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativac najvjerojatnije će u idućem prijelaznom roku napustiti Camp Nou

5.4.2020.
14:32
Screenshot
VOYO logo

Španjolski nogometni prvak Barcelona spreman je prodati hrvatskog reprezentativca IvanaRakitića (32), objavila je Marca prošlog tjedna.Naveli su i da će Katalonci za Vatrenog tražiti 20 milijuna eura.

Potom je Cadena Ser objavila kako je Atletico Madrid već uspostavio kontakte i da želi Rakitića. Rojiblancosi su označili hrvatskog veznjaka kao prioritet u ljetnom prijelaznom roku, tvrde oni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca se pak opet u subotu očitovala o budućnosti Hrvata. Također su naveli da je na korak do Atletica i da su se veznjak i madridski klub o svemu već dogovorili ove veljače.

Međutim, katalonski Sport, Barci blizak list, nakon svega što je objavljeno navodi kako u klubu nitko ništa ne zna o interesu Atletica za Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Atletico Madrid Manager Diego Simeone celebrates the second goal 2-2 Liverpool v Atletico Madrid, UEFA Champions League, Round of 16, 2nd Leg, Football, Anfield, UK - 11 Mar 2020, Image: 505402965, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ističu kako Barca nije dobila nikakvu ponudi, kao i to da nogometaš nema namjeru igrati niti za jedan drugi klub u Španjolskoj osim za Sevillu.

“Barca je jasna kada je u pitanju odlazak Ivana Rakitića ovog ljeta, ali njegova sudbine nije poznata. Ima puno ponuda iz Italije, ali čini se da je on odlučan u tome da se vrati u Sevillu. Čelnicima Barce smrdi priča o navodnom interesu Atletica. Madridski klub nije nikoga kontaktirao, ni Barcu niti Hrvata kojeg zanima samo Sevilla. I klub i ljudi iz veznjakovog okruženja nemaju pojma o informacijama koje ga povezuju s Atleticom. U Barci bi bili presretni kad bi im Atletico ponudio 20 milijuna eura za njega”, piše Sport.

Za kraj ističu kako su u Barci zabrinuti oko slučaja Rakitić jer ima brojne ponude iz Italije, ali on preferira ostanak u Španjolskoj, prvenstveno u Sevilli.

"Ako ga Atletico želi morat će napraviti prvi korak, ali čini se da ih igrač nije spreman niti saslušati", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo