KARLEUŠIN MUŽ NAPADNUT USRED BEOGRADA: / Slavnog srpskog nogometaša napali huligani s noževima i elektrošokerima

Image
Foto: Profimedia

Inače, 35. godišnji Tošić pred krajem je svoje karijere u kojoj je nastupio 26 puta za Srbiju. Promijenio je dosta klubova, Igrao je, između ostalih, za Werder, Portsmouth i Bešiktaš

5.7.2020.
14:32
Profimedia
VOYO logo

Bivši srpski reprezentativac Duško Tošić napadnut je jutros na beogradskom Kalemegdanu dok je trenirao. S njim je još bio i njegov trener Andrej Milutinović, izvještavaju srpski mediji.

Navodno je grupa huligana tražila novac Tošića i njegovog trenera, gađali ih kamenjem te im prijetili nožem. Nisu ih ozlijedili, no, nažalost, uspjeli su nekako ozlijediti slučajnu prolaznicu. Tošić je i sam opisao tu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bez posljedica'

"Da bih spriječio nagađanja, točno je da smo moje kolege nogometaši (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu, na Kalemegdanu. Napala nas je veća grupa huligana koja je bila naoružana elektro-šokerima i noževima. Srećom, sve se završilo bez posljedica. Policija je blagovremeno reagirala i uhapsila napadače koji su nažalost uspjeli da ozbiljnije ozlijede jednu ženu koja je slučajno prolazila", napisao je Tošić.

Inače, 35. godišnji Tošić pred krajem je svoje karijere u kojoj je nastupio 26 puta za Srbiju. Promijenio je dosta klubova, Igrao je, između ostalih, za Werder, Portsmouth i Bešiktaš. Poznat je i kao muž popularne pjevačice Jelene Karleuše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo