KAPETAN VATRENIH PRED UTAKMICU PROTIV MEKSIKA: / 'Nismo se u Los Angeles došli predati'

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija sastavljena od igrača koji su u njoj odigrali nekoliko utakmica ili će za nju debitirati u noći na nedjelju spremna je za ogled protiv jake izabrane vrste Meksika.

27.5.2017.
12:25
VOYO logo

Sportingovom napadaču bit će ovo deseta utakmica za nacionalnu momčad što ga, stavljeno u kontekst ogleda protiv Meksika, čini i najiskusnijim u sastavu kojeg je u Los Angeles poveo izbornik Ante Čačić.

Spremni za utakmicu

"Sada se osjećam odlično, ma tek su me nakon dva dana prošli problemi s 'jet-legom'. Sve je sada došlo na svoje, odradili smo već i nekoliko treninga, te smo spremni za utakmicu s Meksikom", poručio je Čop za Goal kojem je otkrio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uh, da mi je netko prije par tjedana rekao da ću biti kapetan reprezentacije, samo bi mu se nasmijao. Ma ni u snu nisam vjerovao da će to biti moguće. No, od ovih igrača u Los Angelesu imam najviše reprezentativnih nastupa, pa mi je izbornik ukazao veliko povjerenje. Zahvaljujem mu na tome. Gledajte, meni je ovo velika, gotovo nevjerojatna čast. Ne zamaram se time u kojem smo sastavu, ovo je i dalje hrvatska reprezentacija. A ja ću se uvijek odazivati pozivima izbornika, oduvijek sam sanjao igrati za reprezentaciju. Evo sada ću doživjeti još jednu čast, sada ću biti i kapetan. Sretan sam i ponosan, ovo mi je svakako jedan od najdražih trenutaka karijere."

Image

'Ovi dečki znaju igrati'

Upitan da prokomentira snagu ove postave i procijeni njene izglede u utakmici protiv Meksika, Čop je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo smo mladi, ali svi ovi dečki znaju igrati. Pred ovim je mladićima velika prilika, svatko od njih moći će se dokazati na velikoj pozornici. I to u reprezentativnom dresu. A takve se prigode ne pružaju često. Svatko od nas mora uzdignute glave istrčati na travnjak, dati sve od sebe i 'poginuti' za Hrvatsku. Ja sam uvijek optimist, sigurno se nismo u Los Angeles došli predati. Mi ćemo dati sve od sebe, dobra smo klapa i želimo pozitivan rezultat. Svjesni smo da je Meksiko favorit, mi smo se tek upoznali i odradili koji trening zajedno. To nam je svakako veliki minus, ali opet ponavljam - ja sam optimist."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo