KAPETAN REALA POZVAO MESSIJA, OTKRIO ŠTO ĆE MU PONUDITI U MADRIDU: / 'Bilo bi smiješno da kažem bilo što drugo...'

Image
Image

Messiju ugovor s Barcelonom istječe na kraju ove sezone. Ako ga ne produži, moći će kao slobodan igrač potpisati za novi klub

12.3.2021.
11:59
VOYO logo

Budućnost ponajboljeg nogometaša na svijetu i kapetana Barcelone Lionela Messija u katalonskom gigantu vrlo je neizvjesna.

Image
RAMOS PRIČAO O HRVATU: /

'Modrić mi zbog toga uvijek govori da sam nepodnošljiv. On je moj brat i u jako smo dobrim odnosima'

Messiju ugovor s Barcom istječe na kraju ove sezone i ako ga ne produži momći će na kraju sezone kao slobodan igrač potpisati za neki drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ponudio bih mu svoju kuću'

U ljeto proščle godine Messi je htio napustiti Barceloni i podnio zahjev za raskidom ugovora, no to se nije dogodilo. Od tada se neprestano povezuje s odlaskom u engleski Manchester City ili francuski Paris Saint Germain.

U petak je kapetan Real Madrida, najvećeg Barceloninog rivala, Sergio Ramos rekao kako bi htio da njegov klub dovede Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Profimedia
Image
Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Profimedia

Sergio Ramos

"Bio bi oduševljen da mogu dočekati Messija u Madridu, ponudio bih mu svoju kući prvih nekoliko tjedana. Morali smo u Realu gledati Messija na suprotnoj strani i bilo bi lijepo kad ne bih morao igrati protiv njega. Pomogao bi nam da pobjeđujemo i stvaramo nove trofeje, tako da bi bilo smješto da kažem bilo što drugo", rekao je Ramos u razgovoru s Ibaijem Llanosom na Twitchu.

'Ja u Barci? Nema šanse'

Nakon toga ga je Llanos pitao ima li šanse da on nekada ode u suprotnom smjeru, da potpuiše za Barcelonu. Na to je Ramos ponudio jasan odgovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema šanse. Postoje neke stvari koje novac ne može kupiti. To je ista stvar kao s Xavijem ili Gerardom Piqueom koje nećete nikad vidjeti u Madridu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo