POTRESI U SRBIJI /

Kapetan Orlova više neće igrati za reprezentaciju?

Image
Foto: Profimedia

Nagađa se da je razlog odlaska neslaganje s izbornikom Draganom Stojkovićem Piksijem

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

17.7.2024.
7:17
Profimedia
VOYO logo

Kapetan srpske nogometne reprezentacije Dušan Tadić više neće igrati za nacionalnu vrstu, doznaje Telegraf. Ovo je još uvijek, doduše, neslužbeno. Čeka se službena objava, ali srpski mediji bave se ovim potresom u srpskom nogometu, što je samo nastavak debakla Orlova na Euru u Njemačkoj.

Image
KRAJ RAZMIRICA? /

Srbi zatvorili 'slučaj Tadić' sastankom u hotelu: 'Dušan je iskoristio priliku da se ispriča'

Image
KRAJ RAZMIRICA? /

Srbi zatvorili 'slučaj Tadić' sastankom u hotelu: 'Dušan je iskoristio priliku da se ispriča'

Nagađa se da je razlog odlaska neslaganje s izbornikom Draganom Stojkovićem Piksijem, što je nogometni svijet najbolje mogao vidjeti tijekom Eura kada je Tadić javno kritizirao izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stojković nije stavio Tadića u početnu postavu protiv Engleske, nakon čega je 35-godišnjak rekao da je najbolji igrač u reprezentaciji, a nije krenuo od prve minute. Istu sudbinu doživio je i u odlučujućoj utakmici protiv Danske kada je dobio jedno poluvrijeme na terenu. Kap koja je prelila čašu, nagađa Telegraf, je "ničim izazvano izbornikovo prozivanje na eksklurziji tijekom Eura", pisanje je srpskog novinara.

Piksijeva izjava koja se navodi u spomenutom mediju ide ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je još jedan detalj sa sinoćne utakmice ostavio jak dojam, a to je izlazak iz igre Kanea Morate. Dva kapetana, dva lidera svojih reprezentacija. Nijedna gesta, ni najmanja reakcija koja bi narušila duh u ekipi. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo učiti. Nema taštine i prevelikog ega, svi su u službi kolektiva i pobjeda je svima zajednički cilj", te je indirektno bocnuo Tadića zbog svih izjava kontra njega.

Tadić je za reprezentaciju Srbije debitirao 2008. godine te je upisao 111 nastupa i zabio 23 pogotka, a u klupskom dijelu brani boje Fenerbahçea.

POGLEDAJTE VIDEO: Neka borbe počnu: 27. srpnja na platformu Voyo stiže jedinstveni reality koncept. Filip Pejić gostovao je u studiju Net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo