Kapetan Liverpoola izazvao veliku paniku u klubu!

Nogometaš, te ujedno i kapetan Liverpoola, Steven Gerrard, izašao je iz automobila na štakama i s gipsom na desnoj nozi u nedjelju poslijepodne.

31.10.2011.
13:47
VOYO logo

Gerrard je propustio gostujuću utakmicu protiv West Bromwich Albiona u subotu nakon što je na treningu dan ranije zadobio neugodan udarac u desni gležanj koji je preko noći "eruptirao".

Iako je trebao zaigrati za Redse u utakmici protiv West Broma koju je Liverpool pogocima Charlieja Adama i Andyja Carrolla dobio 2-0, Gerrard je umjesto toga subotu i nedjelju proveo u bolnici na pregledima. Isti su pokazali da je možda ipak riječ o ozbiljnijoj ozljedi, te je kapetanu Liverpoola stavljen gips na desnu nogo od nožnih prstiju pa sve do koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gerrardu sada ne preostaje ništa drugo nego čekati vijesti iz bolnice koje će mu reći prijeti li mu nova duga stanka ili će ubrzo ponovno na travnjak. Podsjetimo, Englez je zbog problema s preponama pauzirao više od šest mjeseci i tek se nedavno vratio nastupima za prvu momčad. Štoviše bio je i strijelac za Redse u derbiju protiv Manchester Uniteda prošlog vikenda.

Gerrard će gotovo sigurno propustiti utakmicu idućeg vikenda u kojoj Liverpool dočekuje Swansea, te će isto tako izostati s popisa reprezentativaca Engleske koji će kandidirati za prijateljske utakmice protiv Španjolske i Švedske na Wembleyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo