KAPETAN HRVATSKE MALONOGOMETNE REPREZENTACIJE POTPISAO ZA ŠPANJOLSKOG PRVOLIGAŠA: / 'Nisam im mogao reći ne'

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

U novom klubu će ga trenirati Eduardo Sao Thiago Lenzt, poznat kao Duda, koji mu je već bio trener u Murciji i talijanskom Rietiju

2.8.2020.
19:02
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske malonogometne reprezentacije Dario Marinović potpisao je dvogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem Jimbee Cartagenom.

Image
'MI NIKADA NEĆEMO PLATITI RAKITIĆEV TRANSFER': /

Barca je Vatrenog htjela pustiti u savršen klub za njega, no ubrzo su stigle loše vijesti

Image
'MI NIKADA NEĆEMO PLATITI RAKITIĆEV TRANSFER': /

Barca je Vatrenog htjela pustiti u savršen klub za njega, no ubrzo su stigle loše vijesti

Marinović je bio ozlijedio ligamente lijevog koljena zbog čega je bio podvrgnut kirurškom zahvatu, no sada je kazao kako je koljeno "u redu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije 10 mjeseci sam operiran i sve upućuje na to da je koljeno u redu, da nema nikakvog razloga za brigu", izjavio je 30-godišnji Dubrovčanin na konferenciji za medije u južnom primorskom gradu Cartageni.

Prva opcija

Marinović je bio bez kluba od rujna te se htio vratiti u Španjolsku gdje je igrao za ElPozo Murciju od 2015. do 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je odličan projekt. Prilikom prvog kontakta s Cartagenom uvidio sam da su ovdje i više nego ozbiljni ljudi. Žele odvesti klub na najvišu moguću razinu pa kada sam sve to čuo nisam mogao reći 'ne'. Cartagena mi je bila prva opcija pri izboru kluba, te smo sve brzo dogovorili", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve je puno lakše kad imaš takvog trenera'

Brazilski trener Eduardo Sao Thiago Lenzt poznat kao Duda bio mu je već trener u Murciji i talijanskom Rietiju.

"Puno godina sam već izvan svoje zemlje, daleko od svoje kuće. Nije uvijek lako otići, napose sada kada imam bebu koja je daleko od mene, no dobro... kada imaš trenera koji te voli, poznaje te, koji ti se sviđa, sve je puno lakše. Duda je bio jedan od razloga zašto sam ovdje", rekao je Marinović koji se tako vratio u Španjolsku nakon igranja za talijanski Rieti te Split Tommy. Španjolsko malonogometno prvenstvo bilo je prekinuto sredinom ožujka zbog koronavirusa. Jimbee Cartagena je zauzimala 9. mjesto među 16 klubova prve lige, a osam najboljeplasiranih je igralo u doigravanju za prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marinović je s Murcijom osvojio španjolski superkup 2016. godine i dva španjolska Kupa 2016. i 2017. godine. Sa Splitom je 2012. osvojio hrvatsko prvenstvo a igrao je i za kuvajtski Al-Yarmouku. Godine 2012. je na Europskom prvenstvu zabio pet golova za Hrvatsku čime je osvojio priznanje Srebrna kopačka budući da je tadašnji španjolski reprezentativac Jordi Torras s istim brojem golova, ali više asistencija dobio Zlatnu kopačku.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo