KAPETAN BIJELIH PRODULJIO UGOVOR: / 'Nisam tip koji želi otići iz Hajduka i ne dati mu ništa'

Image

Kapetan Hajduka Lovre Kalinić potpisao je danas ugovor s Hajdukom do 2021. godine, obavijestio je klub na svojoj službenoj stranici.

27.9.2016.
12:50
VOYO logo

Kapetan Hajduka u utorak je potpisao novi ugovor sa splitskim klubom što je najbolja moguća vijest za navijače Bijelih i trenera Marijana Pušnika uoči nadolazećih prvenstvenih utakmica. Kalinić je, uz Nikolu Vlašića, Francka Ohandzu i Ahmeda Saida, najbolji igrač Hajduka, vođa ove momčadi koja je proteklog vikenda masakrirala Cibaliju, utrpavši joj čak šest komada (6-1).

ČUDESNA PREDSTAVA

NAKON PUNE ČETIRI GODINE: Hajduk konačno ima igrača u prvih 11 reprezentacije

'Počašćen sam, puno mi ovo znači'

" Nisam tip koji želi otići iz Hajduka i ne dati mu ništa, a klub je meni dao sve. Zašto bih produljivao ugovor na godinu dana, u slučaju transfera, morat će dati određen novac kako bi me dobili", kazao je nakon potpisivanja ugovora Lovre Kalinić, piše Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovre je za Hajduk ukupno odigrao 126 utakmica. Skupio je na vratima Bijelih čak 11.212 službenih minuta, uvjerljivo najviše od svih aktualnih suigrača, a čak 47 puta njegova je mreža ostala netaknuta. Osvojio je i Hrvatski kup u sezoni 2012/2013 kada su Bijeli u finalu porazili Lokomotivu.

Image

"Počašćen sam, puno mi ovo znači i za mene i za obitelj, znamo što je Hajduk, pogotovo za mene koji sam ovdje rođen i ovdje živim. Ima utakmica koje nosiš do kraja života, možda Dnipro, ali teško je izvući posebne utakmice. Njih nosim duboko u sebi", emotivno je kazao Kalinić koji se osvrnuo i na dosadašnji dio prvenstva. Preprezentativac Hrvatske istaknuo je kako si Hajduk nije smio dopustiti dva poraza "koja bole" od Dinama i Rijeke. Spomenuo je i sraz s Interom u Zaprešiću u kojem su remizirali umjesto da su ih pobijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam imao priliku istrčati na punom Maksimiru'

Pred Lovrom je derbi s Dinamom u nedjelju na Maksimiru.

"Dinamo igra protiv Juventusa, to je totalno nebitno, derbi je uvijek derbi. U fokusu si uvijek maksimalno, kako oni tako i mi. S Dinamom smo prošle sezone igrali sve utakmice 'al pari', ali rezultat nije bio na našoj strani. Idemo u nadi da ćemo izvući pozitivan rezultat, dat ćemo sve od sebe da dođemo do tri boda", istaknuo je Kalinić i dodao kako se veseli što će konačno istrčati na puni Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam imao priliku istrčati na punom stadionu, ne znam kako je to na Maksimiru. Nama igračima je veći užitak kada su tribine pune. Naših navijača će biti puno, njihova podrška će nam puno značiti".

Kalinić je i klupski rekorder sa 775 minuta bez primljenog gola u utakmicama HNL-a. Taj rekord Hajdukov vratar postavio je od 10. kolovoza do 24. listopada 2015. godine kada punih osam utakmica zaredom nije primio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo