Strava i užas: Policija usred noći spriječila veliki kaos u Šibeniku

Utakmica Šibenika i Hajduka B u trećoj ligi imala je nepotreban i ružan završetak.

3.11.2014.
9:51
VOYO logo

Mladi nogometaš Hajduka Andrija Balić je bio isključen, zaradio je i drugi žuti karton. Prilikom odlaska s terena nije mu se previše žurilo, te je navodno provocirao i publiku.

S klupe su skočili igrači Šibenika, te se stvorila velika gužva u kojoj su sudjelovali gotovo svi igrači jedne i druge momčadi. Kako donosi Jutarnji list, palo je i nekoliko udaraca, sa tribine se na ogradu spustila skupina od nekoliko desetaka domaćih navijača i prijetio je veliki incident. Ipak, nakon velike gužve sve se primirilo ali ostala je velika mrlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to nije bilo sve od 'nogometnih' problema u Šibeniku. Kako je prva momčad Hajduka gostovala u Zadru, torcidaši su na povratku imali želju se fizički obračunati s navijačima Šibenika. Navodno, oni su im na putovanju prema Zadru napravili 'sačekušu', a Torcida je krenula nakon utakmice u osvetu.

Prema pisanju portala Šibenik.in, navijači Hajduka su došli na ulazak u grad s 30-ak automobila, ali policijske snage su ih zaustavile, a navodno je došlo i do uhićenja većeg broja pripadnika Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo