NE MOGU JEDAN BEZ DRUGOGA / Kao u dobra stara vremena. Vrsaljko nakon velike pobjede objavio sliku s Lovrenom i poslao mu poruku u svom stilu

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na dodavanje Majera, gol za konačnih 3-1 postigao Dejan Lovren, također preciznim udarcem glavom

26.9.2022.
9:11
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

BEČ, 25. rujna 2022. (Hina) - Hrvatski nogometni reprezentativci pobijedili su Austriju u Beču s 3-1 (1-1) u posljednjem, šestom kolu skupine 1 elitne Lige nacija, čime su ostali na prvom mjestu ljestvice te osigurali odlazak na Final Four ovog natjecanja.

Hrvatska je ostvarila četvrtu u nizu pobjedu u Ligi nacija, a povela je već u šestoj minuti kada je na asistenciju Nikole Vlašića precizan bio Luka Modrić. Samo tri minute kasnije domaćin je izjednačio, a glavom je pogodio Baumgartner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Austrija u nastavku susreta bila bolja Hrvatska je sve riješila unutar samo četiri minute drugog poluvremena. Prvo je u 69. minuti odlično glavom reagirao Marko Livaja i nakon asistencije Perišića pogodio uz austrijsku vratnicu za 2-1, dok je u 72., na dodavanje Majera, gol za konačnih 3-1 postigao Dejan Lovren, također preciznim udarcem glavom.

Vrsaljkova poruka Lovrenu

I baš je Lovren nakon utakmice dobio lijepu poruku svog dojučerašnjeg partnera u zadnjoj liniji i velikog prijatelja, Šime Vrsaljka. Vrsaljko se oprostio od reprezentacija koncem prošlog mjeseca, a na Maksimiru mu je uoči utakmice s Danskom prošlog četvrtka, uručena i posebna zahvalnica za sve što je dao Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Vrsaljko je i dalje uz Vatrene i pratio je nastupe s Danskom i Austrijom, a putem Instagrama javio se Lovrenu i čestitao mu na svoj način.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo