SVE JE SAD JASNO / Jedan od najboljih napadača svijeta otkrio kamo će Mbappe otići: 'On će doći igrati kod nas, rekao mi je to...'

Image
Foto: Profimedia

RMC Sport će cijeli razgovor s Mbappeom objaviti u utorak, ali već u objavljenim isječcima 22-godišnji napadač je jasno dao do znanja da ne planira ostati na Parku prinčeva

4.10.2021.
17:36
Profimedia
VOYO logo

Kylian Mbappe će sljedeće godine napustiti Paris Saint-Germain, a u ponedjeljak je u razgovoru za RMC Sport potvrdio da je to želio učiniti već ovog ljeta i time donijeti klubu novac od odštete, kojim bi mogli naći kvalitetnu zamjenu.

Real Madrid je bio zainteresiran za dovođenje francuskog reprezentativca i jednog od ponajboljih svjetskih napadača, ali je vodstvo PSG-a odbilo nekoliko ponuda u nadi da će Mbappe potpisati novi ugovor s klubom u koji je stigao 2017. iz Monaca za 180 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveće su šanse da će Mbappe ipak preći u Real Madrid. Francuz i Kraljevski klub vole se javno, a i Karim Benzema, napadač Reala i frnacuske reprezentacije otkrio je da mu je Mbappe rekao da želi doći u Real Madrid.

"Sam mi je rekao, želi iskusiti nešto drugačije nego u PSG-u. On će igrati za Real Madrid jednoga dana. Ne znam kad, ali samo je pitanje vremena“, rekao je Benzema u intervjuu za ugledni francuski list L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRAVE TRANSFER-BOMBE /

Hoće li ih oni preporoditi? Barcelona na zimu dovodi bivšu Dinamovu zvijezdu i uz njega jednog od najboljih krilnih napadača svijeta

Image
PRAVE TRANSFER-BOMBE /

Hoće li ih oni preporoditi? Barcelona na zimu dovodi bivšu Dinamovu zvijezdu i uz njega jednog od najboljih krilnih napadača svijeta

Mbappeov intervju koji je odjeknuo

RMC Sport će cijeli razgovor s Mbappeom objaviti u utorak, ali već u objavljenim isječcima 22-godišnji napadač je jasno dao do znanja da ne planira ostati na Parku prinčeva.

"Zatražio sam transfer. Od trenutka kad sam znao da neću potpisati novi ugovor, želio sam da klub dobije odštetu i tim novcem dovede kvalitetnu zamjenu. Ovaj mi je klub mnogo dao. Bio sam sretan tijekom svih godina ovdje i još uvijek jesam. Dovoljno rano sam rekao ljudima iz kluba o svojoj želji, tako da mogu reagirati", izjavio je Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam da svi iz ove situacije izađu snažniji, da se rastanemo sporazumno, napravimo dobar posao i to sam poštovao. Rekao sam, ako ne želite da odem, onda ću ostati."

Postigao 136 pogodaka

Mbappe je zanijekao da je više puta odbio ponude za ostanak u PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govori se da sam odbio šest ili sedam ponuda za produženje ugovora, da više nisam želio razgovarati s Leonardom - što apsolutno nije istina. Nije moje da sudim, ali moja je pozicija bila jasna. Želio sam otići i to sam rekao dovoljno rano, još krajem srpnja."

Otkako je u kolovozu 2017. stigao u PSG iz Monaca, prvo na jednogodišnju posudbu, a potom potpisao i ugovor o ostanku, Mbappe je za Parižane postigao 136 pogodaka u 182 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj sezoni je u 11 utakmica bio strijelac četiri puta, ali se pet puta našao i u ulozi asistenta. 

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo