PRAVE TRANSFER-BOMBE / Hoće li ih oni preporoditi? Barcelona na zimu dovodi bivšu Dinamovu zvijezdu i uz njega jednog od najboljih krilnih napadača svijeta

Image
Foto: Profimedia

Barcelona se ove sezone, posebice nakon odlaska Lionela Messija, silno muči i u Europi i u La Ligi

4.10.2021.
15:31
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometaš, zvijezda RB Leipziga i bivši igrač Dinama, Dani Olmo, zamalo je ostvario životni transfer i to u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka. Olma je htjela dovesti Barcelona i navodno je bila vrlo blizu realizacije posla, ali stvar je propala.

Mundo Deportivo prvi je donio vijest da Olmo nastavlja karijeru u Barceloni i to u fotofinišu transfer-roka. Pisali su da Leipzig za Olma traži golemih 75 milijuna eura, kao i da je Olmo bez imalo razmišljanja prihvatio ugovor koji su mu Katalonci predložili posljednjeg dana prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, transfera na kraju ipak nije bilo. Pisalo se da je glavni razlog taj što Leipzig nema zamjenu za Olma i ne bi je stigli pronaći u tako kratkom roku, a bilo je govora i o kompliciranoj ponudi Barcelone u kojoj su navodno nudili dvogodišnju posudbu Olma uz obvezu otkupa ugovora. Barcelona si zbog financijskih problema i problema s financijskim fair-playem, ne može priuštiti plaćati toliku odštetu pa jedino mogu raditi ovako s posudbama i naknadnom uplatom.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dani Olmo: Dinamo -> RB Leipzig - 29 milijuna eura

Kreću po Olma i Sterlinga?

No, Mundo Deportivo sada objavljuje novi članak u kojem tvrdi kako će Barcelona na zimu krenuti po Olma jer će im se financijska situacija ipak malo poboljšati. Barcelona se ove sezone, posebice nakon odlaska Lionela Messija, silno muči i u Europi i u La Ligi. Ključni igrači poput Ousmanea Dembelea i Sergija Aguera oporavljaju se od ozljeda, dok se još uvijek čeka da se neki važni igrači poput Ansua Fatija i Pedrija, vrate u formu. I na zimu su im silno potrebni kvalitetni igrači kako bi ostali konkurentni do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo piše kako će Barcelona na zimu krenuti po Olma, ali da se ujedno interesiraju i za Raheema Sterlinga, krilnog napadača Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo