KALINIĆ: / 'Sigurno ću se vratiti, a uvijek ću pamtiti Dnjipro. Dinamo? Još me boli onaj poraz'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Donedavni kapetan Hajduka Lovre Kalinić vratio se u Split nakon što je potpisao ugovor s belgijskim Gentom.

30.12.2016.
17:42
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Povodom toga progovorio je najboljim i najgorim trenucima u Hajduku, ali je i otkrio istinu oko ponude Dinama prošle godine.

"Ovo nije zbogom. Ovo je moj grad i sigurno ću se vratiti. Veliki je ovo iskorak za mene", rekao je Kalinić, javlja Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam da su me belgijski mediji nahvalili. Svi hrvatski igrači koji su tama igrali lijepo su govorili o meni. Kako sam dočekan u Gentu? Ljudi su realni i rekli su mi dan nisam svemirac i da radim najbolje što znam. Liga je jako teška, a tempo utakmica je dobar, govore da je to mala Engleska", rekao je reprezentativni vratar.

"Gent me pratio godinu dana. Stalno smo bili u kontaktu i imali su veliku želju da me dovedu. Klub je ambiciozan, ima lijep stadion i grade novi kamp", ispričao je vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio se potom svim trenerima, a posebno Gabriću s kojim ima izuzetan odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk ima mog nasljednika. Nikoga ne bih htio izdvajati jer nitko tu nije slučajno. Tu su i Letica i Ljubić. Hajduk je uvijek imao dorbre vratare", poručio je Kalinić.

Sjetio se ovim povodom i najboljih i najtežih trenutaka u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dnjipro u gostima i kod kuće su mu najbolje partije, pogotovo ona na Poljudu. Najteže je bilo s Maccabijem. Bacali smo se na glavu, a na kraju je ostala velika žal. Po lošem ću pamtiti i četiri primljena gola od Dinama u Splitu", priznao je.

Progovorio je i o propalom transferu u Aston Villu prošle zime i navodnoj ponudi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Događaju se i gore stvari. Bio je petak kada je propao transfer. Pozvao sam Gabrića da odradimo trening na Poljudu. Poslije tog treninga sve je izašlo iz mene i bio sam kao nov. Ponuda iz Engleske je bila upadljiva. Iznos je bio velik, ali sada je novo vrijem. Dinamo? Oni me nikada nisu zvali", završio je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo