KALINIĆ NIJE KRIV ZA POMANKANJE MILANOVIH GOLOVA: / 'Zviždi mu se bez razloga, ne opskrbljujemo ga dobro loptama'

Image
Foto: AFP

Dobro se kreće, mora dobivati upotrebljivije lopte

17.4.2018.
14:04
AFP
VOYO logo

Trener Milanove nogometne momčadi Gennaro Gattuso nije frustriran činjenicom da mu momčad malo zabija u mrežu suparnika, bitnije mu je da momčad stvara šanse, tvrdi braneći i hrvatskog napadača Nikolu Kalinića od kritika.

Milanova je momčad postigla samo dva pogotka u posljednje četiri utakmice, a pritom propustila slaviti pobjedu u ijednoj od njih. Borba za mjesta koje vode u Ligu prvaka sve je teža za šestoplasiranu momčad ljestvice talijanskog prvenstva, ali njen trener uvjerava da će se igrači za te pozicije boriti sve dok postoji šansa da do prestižnog natjacanja i dođu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gattuso nije zabrinut

"Čitajući novine vidim da se fokusirate na činjenicu da ne zabijamo mnogo. Nisam zabrinut, stvaramo šanse. Očito je da moramo poraditi na završnici, no ne brine me to, najvažnije je da se nalazimo u prilikama za postizanje gola. Mene raduje mentalitet momaka, igramo kao momčad, a katkad je potrebno imati i malo sreće", veli Gattuso koji se morao osvrnuti na konkretan učinak Nikole Kalinića u susretu protiv Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledate li utakmicu ponovno možete vidjeti da se sjajno kretao, ali mi nismo bili dobri u opskrbljivanju njega loptama. Istina je da je postizanje pogodaka od velike važnosti, ali on se dobro kreće i ako mene pitate bezrazložno mu se u posljednje vrijeme zviždi."

Kalinić je u 25 ligaških utakmica za Milan u sezoni postigao pet pogodaka i namjestio još pet. Isti broj golova i tek asistenciju više na kontu ima kroz 34 utakmica u svim natjecanjima ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo