KAKVO LJETO: / Pašalić i Perišić pred vratima prelaska u velike klubove

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Mladi hrvatski veznjak Chelsea Mario Pašalić (20) pred dogovorom je jednogodišnje posudbe u Monaco.

2.7.2015.
18:01
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Sky Italija piše kako bi Pašalić u četvrtak trebao obaviti liječnički pregled i riješiti formalnosti oko prelaska u Kneževinu. Pašalić bi se tako trebao u momčadi Monaca pridružiti reprezentativnoj vratarskoj jedinici Danijelu Subašiću.

Pašalić je prošlu sezonu proveo u španjolskom Elcheu gdje je pokazao svoje kapacitete, a kako za njega još uvijek nema mjesta u njegovom matičnom klubu Chelseau, dogovoreno je kako će se Hrvat 'brusiti' u Monacu. Pašalić bi u Monacu trebao zamijeniti Francuza Geoffreyja Kondogbiju koji se nedavno priključio milanskom Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić seli u Inter?

No to nije sve. Ivan Perišić bi ovoga ljeta također trebao obući dres novoga kluba. Naime, Talijani pišu i kako su se predstavnici Perišića i milanskog Intera u srijedu našli na sastanku koji je završio u pozitivnom smjeru glede transfera.

Razgovori će se nastaviti idućih dana, a kako sada stvari stoje, Perišić bi vrlo lako mogao put Milana. U momčadi bi se, tako, trebao priključiti Marcelu Brozoviću i Mateu Kovačiću, ako Kovačić ipak ne preseli na Anfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maloča otputovao u Poljsku na pregovore

Goal.com piše kako je bivši kapetan Hajduka Mario Maloča možda i riješio pitanje budućnosti. Ovaj stoper je s agentom Adrianom Aliajem otputovao u Poljsku gdje bi trebao potpisati za Lechiju iz Gdanjska, petoplasirani sastav tamošnjeg prvenstva prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo