KAKVA UVERTIRA ZA DERBI: / Hajduk napunio mrežu Istre do vrha, Poljud dugo ne pamti ovakvu predstavu Bijelih

Image
7.8.2016.
22:51
VOYO logo

Nogometaši Hajduka s 4:0 slavili su na Poljudu protiv Istre 1961 čime su na najbolji način najavili derbi s Dinamom koji se igra u srijedu u 19 sati na istom mjestu.

Iako su Bijeli uništili goste, da će tako biti nije se moglo nagovijestiti s obzirom da je prvi gol došao tek u 43. minuti. Jurkić je napravio prekršaj nad Tudorom u kaznenom prostou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku s bijele točke dobio je Ohandza. Vratar Vanja Iveša nije imao šansi. Hajduk je nakon tiga proradio. u 60. minuti. Maganto je prošao kroz sredinu te je prigrao za Ercega, koji je sam krenuo prema vrataru te je zaio za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti se raspali

Gosti su se u tom trenutku raspali, što su Splićani iskoristili. Pet minuta kasnije u strijelce se upisao Tudor. Zabio je lijep gol petom nakon odlične kobinacije Vlašića i Saida.

Image

Hajduk je u 78. minuti stavio točku na 'i'. Said je tukao izvana nakon čega se lopta odbila na desetak metara og gola. Na nju je krenuo Erceg, ali je ispred njega dotrčao Žižić, koji je pokušao očisiti opasnst, no poslao je loptu u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je ovom pobjedom stigao na drugo mjesto s devet bodova, jednim manje uz utakmicu manje od vodeće Rijeke, dok je Istra 1961 posljednja s jednim bodom, koliko ima i deveta Cibalia.

Strijelci: 1-0 Ohandza (43-11m), 2-0 Erceg (60), 3-0 Tudor (69), Žižić (78-ag).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo