KAKVA ŠAMARČINA: / Šuker se mora crveniti pred cijelom Njemačkom!

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Davoru Šukeru nije nimalo lako ovih dana, nakon optužbi o navodnoj umješanosti s nogometnom mafijom, likom i djelom predsjednika HNS-a se pozabavio i ugledni Frankfurter Allgemeine Zeitung.

30.6.2015.
16:50
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

'U stavu mirno kod fašističkog vođe', naslov je teksta koji donosi Šukerov grijeh iz davnina, poziranje na grobu Ante Pavelića i njemačke kolege se pitaju kako je uopće takva osoba postala predsjednik nogometnog saveza.

Osmjeh kod Hitlerovog pajdaša

'Predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru ne zamjera se samo to što komunicira s kladioničarskom mafijom. Prije dvadesetak godina najbolji strijelac SP-a 1998. hodočastio je na grob nacističkog vazala Pavelića. Kako je uopće moguće da netko takav postane djelatnik UEFA-e?", pišu u FAZ-u i ističu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šuker je 1996. kao igrač Real Madrida posjetio grob hrvatskog ratnog zločinca i Hitlerovog prijatelja Pavelića te sa smiješkom pozirao. Fotografije s groba fašističkog vođe su isplivale u javnost 2010. godine, te ga pokazuju u društvu dvojice poznatih osoba iz hrvatskog kriminalnog polusvijeta", stoji u tekstu u FAZ-u, te su podsjetili na Šimunićev skandal za mikrofonom na Maksimiru i Šukerovu provalu gdje je istaknuo kako će 'Vatreni u Brazilu igrati i za Šimunića'.

Davore, nabavi odvjetnika

Cijela priča definitivno ne ide Šukeru u prilog, sada kada je njemački ARD objavio da imaju dokumentaciju koji čelnika HNS-a poveziju s osobama koje su namještale nogometne utakmice. Sjetili su se njemački novinari i afere 'antiktni novčići' koje je Šuker 'prisvojio' u avionu. Zato su poentirali s izjavom njegovog njemačkog kolege, predsjednika tamošnjeg nogometnog saveza - Wolfganga Niersbacha:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Savjetovao bih Šukeru da uzme odvjetnika i sve te stvari do kraja razjasni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo