KAKVA PLJUSKA VATRENOM: / "Očekivao sam više od njega, treba ga prodati"

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Iako su se posljednjih dana čuli brojni glasovi protiv prodaje Matea Kovačića (21), a navijači su čak pokrenuli i peticiju, nisu svi oduševljeni igrama i mogućnostima hrvatskog nogometaša.

24.6.2015.
8:39
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Našeg veznjaka mediji već neko vrijeme povezuju s Liverpoolom, a eventualni se dogovor između dva kluba još uvijek čeka. U međuvremenu je Interov velikan Sandro Mazzola otvoreno poručio da bi samo budala prodala Kovačića, ali s njim se nimalo ne slaže još jedan umirovljeni nogometaš Nerazzurra.

Nekadašnji veznjak Evaristo Beccalossi tvrdi da čelnici Intera ne trebaju strahovati od prodaje hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem Manciniju"

"Ne treba raspravljati o Kovačićevoj kvaliteti, ali posljednjih sam godina očekivao više. Sada je vrijeme da se donesu odluke i da se napuni blagajna. Inter mora prodati nekoliko igrača i dovesti pojačanja kako bi konkurirao Juventusu. Vjerujem treneru Manciniju i njegovoj viziji Intera", istaknuo je Beccalossi za Radio 24.

Kovačić je na San Siro došao u siječnju 2013. iz zagrebačkog Dinama, a u prošloj je sezoni skupio 44 nastupa i postigao osam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo