Formacija 4-2-3-1 / Kakva Hrvatska se priprema za Messija: donosimo Dalićev sastav za večerašnji susret s Peruom

Nikola Kalinić bi od prve minute trebao naći mjesto u vrhu napada. Kaže izbornik Dalić - razmišljao sam i o rezervnom sustavu

23.3.2018.
19:27
VOYO logo

Za nekoliko sati hrvatsku reprezentaciju čeka prijateljska provjera protiv Perua, a iz Miamija stižu iznenađujuće vijesti. Izbornik Zlatko Dalić će nakon ove utakmice najboljima dopustiti da se vrate u svoje klubove. Što znači da će protiv Meksika za četiri dana igrati rezervni sastav. Peru će tako ostati jedina prava provjera prije lipnja, a nakon te utakmice Modrić, Rakitić, Mandžukić, Perišić, Subašić i još neki, vraćaju se u Europu.

Koji je onda taj najjači sastav koji će večeras istrčati protiv Perua? Subašić na vratima. U 4-2-3-1 sustavu, u posljednjoj liniji trebali bi biti Vrsaljko, oporavljeni Ćorluka uz Vidu kao stoperi, te Strinić na lijevom beku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić nastavlja sa svojom ulogom povučenog veznog, a s njim bi u liniji trebao biti i Badelj.

Mandžukić bi se mogao naći na krilu, spominje se opcija i Kramarića. Modrić je glavni organizator igre, a Perišić na svojoj standardnoj poziciji lijevog krila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Kalinić bi od prve minute trebao naći mjesto u vrhu napada. Kaže izbornik Dalić - razmišljao sam i o rezervnom sustavu.

"Nećemo ništa mijenjati, nema puno vremena. Ja sam razmišljao o tome međutim mi imamo samo dva treninga i nije baš vrijeme da neke stvari mijenjamo. Nešto budemo pokušali ali uglavnom ćemo se bazirati na svoju igru i što smo radili prije", kazao je uoči utakmice Zlatko Dalić, izbornik reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo