KAKVA GOLČINA IVANA PERIŠIĆA: / Vatreni zabio jedan od najljepših pogodaka u karijeri, ovo se ne viđa često

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić briljantnim je pogotkom proslavio novi ugovor s Interom. U 3.

10.9.2017.
14:33
Screenshot
VOYO logo

Inter je poveo u 27. minuti pogotkom Maura Icardija iz jedanaesterca, a priču je zaključio Perišić u 87. minuti fantastičnim golom iz voleja s 15-aka metara udaljenosti.

Sjajna Ivanova statistika

Nerazzurri su poveli nakon što je Vicari srušio Marija. Iako je sudac najprije dosudio slobodan udarac za Inter na rubu kaznenog prostora, nakon pregleda snimke je promijenio odluku i pokazao na bijelu točku, a jedanaesterac je uspješno izveo kapetan Icardi. Argentincu je to već peti pogodak sezone, ukupno 76. u Seriji A. Od aktivnih igrača samo ih je Gonzalo Higuain skupio više (97).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 87. minuti Perišić je dočekao nabacivanje D'Ambrosija, potegnuo ljevicom i neobranjivo zakucao loptu pod prečku. Našem je nogometašu to drugi ovosezonski pogodak u prvenstvu, a na kontu ima i tri asistencije. U kalendarskoj 2017. godini je bio izravno 'upleten' u 19 golova (10 pogodaka, devet asistencija), više od bilo kojeg Interovog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je Marcelo Brozović igrao za Inter od 66. minute kada je zamijenio Marija. Inter je ovom pobjedom nastavio savršeni niz na početku sezone te s maksimalnih devet bodova dijeli vrh ljestvice s Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo