KAKO SU REBIĆ I ZLATAN POKRENULI RENESANSU MILANA? / Talijani primijetili vrlo zanimljiv detalj u igri nakon korona-pauze

Image
Foto: Profimedia

Sve u svemu na kraju ispada kako je Rebić, uz to što je prvi strijelac kluba ujedno i pokretač renesanse Milana

30.7.2020.
15:32
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Milana slavili su s 4-1 na gostovanju kod Sampdorije i time su osigurali nedostižna četiri boda prednosti pred Napolijem u borbi za plasman u kvalifikacije Europske lige.

Zapaženiju ulogu u dresu "crveno-crnih" imao je ponovo njihov ponajbolji igrač i prvi topnik, Ante Rebić. Milan je poveo već u četvrtoj minuti kada je hrvatski reprezentativac prošao po lijevoj strani, ubacio na vrh peterca, gdje je bio Zlatan Ibrahimović i glavom poslao loptu u mrežu. Kasnije je Milan dodatno natrpao Sampdoriju, a Rebić je zamjenjen na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Croatian striker Ante Rebic of AC Milanduring the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 18th July 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 544864420, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Rebić pokretač renesanse

Gazzetta je dan nakon utakmice objavila poduži članak u kojem se prisjetila činjenice da je Milan prije samo pola godine bio u katastrofalnom stanju i da se tek tada počeo uzdizati na krilima do tada nevidljivog Ante Rebića i tek pristigle legende Zlatana Ibrahimovića. Naglašavaju kako su ih prije "lockdowna" vukli samo Rebić i Ibrahimović, ali da je nakon pauze proradila i cijela momčad.

"U 11 utakmica nakon korona-pauze 12 igrača Milana postiglo je golove, a cijelo to vrijeme niti Rebić i Zlatan nisu prestali zabijati. Rebić je prvi strijelac kluba u Ligi s 11 golova, a Ibrahimović je došao na polusezoni i uspio skupiti devet. Jedini su Zlatan i Rebić uspjeli održati formu na razini, dok su se ostali priključili tek kasnije", piše tako Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije u članku nabrajaju sve koji su se naglo probudili zahvaljujući Rebiću i Zlatanu, a među njima su Hakan Calhanoglu, Franck Kessie, Rafel Leao, Theo Hernandez, Samu Castillejo, Bonaventura... Sve u svemu na kraju ispada kako je Rebić, uz to što je prvi strijelac kluba ujedno i pokretač renesanse Milana, dakako on i Zlatan Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo