KAKO SE STVARI PREKO NOĆI MIJENJAJU: / Iznenadit će vas što kladionice prognoziraju Dinamu u Ligi prvaka

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je postao momčad koja može napraviti velike probleme

23.10.2019.
12:50
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Polako, ali sigurno, Dinamo postaje veliko ime u europskom nogometu. Razbijanjem Atalante u prvom kolu Lige prvaka, pa zatim uspješno odbijanje svih Cityjevih napada više od sat vremena te na koncu vrhunsko nadmetanje s opasnim Šahtarom u gostima natjerali su baš sve na razmišljanje.

Dinamo više nije bezazlen, Dinamo je postao momčad koja može napraviti velike probleme i puno jačim ekipama, a tako su uspjeli preko noći promijeniti mišljenje čak i kladionicama. Uoči početka sezone u Ligi prvaka, kladionice su davale Dinamu gotovo nikakve šanse za prolaskom skupine. City je bio prvi, Šahtar drugi, Atalanta, koja je primila 11 golova u tri utakmice i to četiri od Dinama, a na kraj su stavili zagrebačke plavce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Dinamo Zagreb's players celebrate a goal during the UEFA Champions League Group C football match between FC Shakhtar Donetsk and GNK Dinamo Zagreb at the OSK Metalist stadium in Kharkiv on October 22, 2019., Image: 478407293, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sergei SUPINSKY / AFP / Profimedia

E sada, kladionice su uvidjele kako stvari stoje nakon tri kola i Dinamo je naglo prestigao i Šahtar i Atalantu. Koeficijent na Dinamo je sada, pazite ovo, svega 1.73, dok je na Šahtar 2.25, a na Atalantu ogromnih 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo