KAKO JE PROPAO MOŽDA I NAJVEĆI RAKITIĆEV TRANSFER: / 'Žao mi je što me moj prijatelj nije želio dovesti. Bila bi mi čast igrati tamo'

Image
Foto: Profimedia

U to vrijeme Barcelona je radila rekonstrukciju veznog reda i Rakitić je bio na transfer-listi i nudili su ga svima

24.4.2021.
8:54
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, dao je vrlo zanimljiv intervju za njemački Sport1, a posebno interesantna bila je njegova izjava oko toga da je prije dvije godine bio na korak od transfera u Bayern, ali da ga je tada bavarski div odbio dovesti.

U to vrijeme Barcelona je radila rekonstrukciju veznog reda i Rakitić je bio na transfer-listi i nudili su ga svima, pa tako i Bayernu, ali Bavarci ga nisu uzeli. Rakitić sada veli kako za to nije znao, kao i da mu je žao što nije završio tamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PITANJE NA KOJE SVI ŽELE ZNATI ODGOVOR: /

Ibrahimović otkrio pravi razlog zbog kojeg tako dugo igra vrhunski - 'Stvar je samo u ovome'

Image
PITANJE NA KOJE SVI ŽELE ZNATI ODGOVOR: /

Ibrahimović otkrio pravi razlog zbog kojeg tako dugo igra vrhunski - 'Stvar je samo u ovome'

"Zaista? Nisam znao da me Barcelona nudila Bayernu, niti da su odbili ponudu. Šteta je što je moj prijatelj Hasan Salihamidžić tako odlučio. Volio bih da sam opet mogao igrati s Manuelom Neuerom mojim drugim velikim prijateljem iz tog kluba", rekao je Rakitić, koji je jedan dio karijere proveo baš u Bundesligi igrajući za Schalke.

Image
Image

single club/league/player publications/services.

Ivan Rakitic of Sevilla FC Sevilla CF v FC Barcelona, LaLiga Santander, date 25. Football, Sanchez Pizjuan Stadium, Sevilla, Spain - 27 FEB 2021,Image: 593945772, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Žali što nije tamo

Ipak, u nastavku razgovora Rakitić otkriva kako je se samo jednom zakotrljala priča o njegovu mogućem prelasku u Bayern, ali da su je brzo eliminirali s popisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom smo razgovarali o mom prelasku u Bayern, ali nakon toga više nismo. Sigurno je da bi za mene bila ogromna čast biti dio Bayerna. Ono što je taj klub izgradio posljednjih godina je čudesno. Možete samo čestitati zaslužnima za to. Iako je Bayern eliminiran iz Lige prvaka, još uvijek je najprestižniji klub u Europi", konstatirao je Rakitić.

Upitali su ga bi li mu na kraju ipak bilo drago da je igrao za Bayern. "Naravno. Volio bih da sam igrao za Bayern, pa to je jedan od najvećih svjetskih klubova. A k tome u njemu su i moji veliki prijatelji Neuer i Toni Tapalović, koji su mi zapravo dio obitelji. Nažalost, to se nije dogodilo", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo