KAKAV UDARAC ZA NIKU KOVAČA: / Talijanski strateg pred očima mu otima najunosniji posao u karijeri

Image
Foto: Profimedia

Kovač je sve do sada kotirao kao vjerojatni nasljednik, ali...

10.12.2019.
8:13
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski strateg Niko Kovač spominjao se ovih dana u kontekstu preuzimanja Arsenala. Njemački mediji raspisali su se o tome da će Hrvat preuzeti londonsku momčad, koju trenutno, nakon otkaza Unaija Emeryja, vodi Freddie Ljungberg, ali Šveđaninu je taman krenulo i uspio je nekoga svladati.

Arsenal je u ponedjeljak upisao prvu pobjedu u ligi nakon 45 dana i konačno su izgledali kao momčadi. Međutim, na Otoku se i dalje priča o smjeni trenera, a Kovač je sve do sada kotirao kao vjerojatni nasljednik. Kažemo vjerojatni jer se proširila priča da će Topnike preuzeti talijaski strateg Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Sve je gotovo krajem tjedna

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio uvjeren je da će Ancelotti sjesti na klupu Arsenala već u nadolazećim danima. Ancelotti je pred raskidom ugovora s Napolijem zbog sve jačih nesuglasica s vlasnikom Napolija Aurelijem De Laurentiisom. Cirkus podno Vezuva započeo je prije otprilike mjesec dana kada je predsjednik naredio karantenu, a njegovu naredbu odbili su izvršiti pojedini nogometaši iza kojih je stajao Ancelotti.

Di Marzio navodi kako će Ancelotti već u četvrtak nakon utakmice s Genkom u Ligi prvaka, bez obzira na rezultat, dati otkaz i krenuti prema Arsenalu, a Napoli bi trebao zaposliti Gennara Gattusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo