Kakav udarac za Messija nakon tragične večeri!

Madridska Marca Lionela Messija ocijenila je najslabijim igračem uzvratne polufinalne utakmice Lige prvaka između njegove Barcelone i Chelseaja. Je li argentinski majstor to zaslužio?

25.4.2012.
9:00
VOYO logo

Nakon 1:0 u Londonu, nogometaši engleske momčadi su sačuvali prednost u uzvratu odigravši 2:2. Jednu od meč-lopti domaćini su propustili početkom drugog dijela kad je Messi promašio jedanaesterac pri rezultatu 2:1, a ne samo zbog toga mu je Marca dala četvorku, kakvu je još dobio domaći vratar Victor Valdes.

"Ovo nije bio njegov dan. Makar je asistirao Iniesti kod drugog gola, promašeni penal je možda bio i ključan", objasnili su u Marci svoj izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane junak je bio već zaboravljeni Fernando Torres. Španjolac je u 80. minuti ušao u igru umjesto Drogbe, a deset minuta kasnije zabio je za Chelseajev remi (2:2).

"To je nogomet, ne pobjeđuje uvijek bolji. Protiv Barcelone smo morali igrati ovako iako to možda i nije najljepši način. No, iskoristili smo svoje oružje, dobro smo odradili posao, a nas je u život vratio Ramiresov pogodak", kazao je Torres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FpYE5TEOv9dm3OzO
szólj hozzá: BAR

"Svi smo zaslužni za ovaj rezultat. Momčadski duh je bio nevjerojatan. Sat je išao tako sporo u drugom poluvremenu, a tek kad je Torres zabio pogodak osjetio sam olakšanje, ušli smo u finale", kazao je Lampard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Ashley Cole istaknuo je da su svi igrači vjerovali da mogu izbaciti Barcelonu.

"Vjerovali smo u sebe iako su mnogi sumnjali da možemo izbaciti Barcelonu. Prije tri ili četiri mjeseca nitko nam nije davao šansu da možemo proći do finala, no uspjeli smo! Vidjeli ste želju i borbenost, a to ne možete pobijediti", istaknuo je Cole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo