Netipična pogreška... / Kakav kiks Interovog golmana: Perišić ranije zabio za vodstvo, a ovaj potezom donio Interu poraz

Image
Foto: Profimedia

Presudni trenutak utakmice dogodio se u 81. minuti, koju bi Inter i njihov rezervni vratar Andrei Radu mogli dugo pamtiti.

28.4.2022.
8:55
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Intera s rezultatom od 2-1 izgubili su susret 34. kola Serie A od nogometaša Bologne. Inter je poveo s 1-0, a prvi je pogodak na utakmici zabio naš Ivan Perišić, već u 3. minuti utakmice.

Ipak, radost Intera nije trajala ni punih pola sata. Samo 25 minuta poslije Marko Arnautović zabija za izjednačenje, a nakon toga se igrala gruba i čvrsta utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fatalna pogreška

Presudni trenutak utakmice dogodio se u 81. minuti, koju bi Inter i njihov rezervni vratar Andrei Radu mogli dugo pamtiti. Naime, Radu je učinio fatalnu pogrešku koja je Intera koštala najmanje jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je izvodio out ubacivanje blizu vlastitih vrata. Loptu je dodao Raduu, a on je krivo zahvatio loptu svojom ljevicom i time savršeno uposlio Sansonea. Glavni golman Intera, Samir Handanović, propustio je susret zbog ozljede leđa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je imao priliku probiti se na prvo mjesto prvenstva s pobjedom protiv trinaestoplasirane Bologne. Sada, nakon poraza, imaju dva boda zaostatka za vodećim Milanom koji ima 74 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo