KAKAV DEBAKL LIVERPOOLA PROTIV BILIĆEVA BIVŠEG KLUBA: / Klopp u jednom trenutku u potpunosti podivljao i napao suca

Image
Foto: Profimedia

Utakmicu je obilježio i luđački ispad Kloppa koji je zbog verbalnog napada na suca zbog nedosuđenog prekršaja kažnjen žutim kartonom

27.12.2020.
19:44
Profimedia
VOYO logo

U nedjeljnoj utakmici 15. kola Engleske lige lider Liverpool i WBA su odigrali 1-1, pa su se prvaci propustili značajnije odvojiti na vrhu

Liverpool je kiksao na svom Anfieldu u prvoj utakmici nakon 7-0 pobjede nad Crystal Palaceom i to protiv slabašnog WBA, ali je nastavio domaći niz od 67 prvenstvenih utakmica bez poraza. Momčad Juergena Kloppa pokazala je slabu predstavu protiv WBA, koji se može pohvaliti da je u kratkom vremenu ostao neporažen protiv Citya i Liverpoola, a njihov novi trener Sam Allardyce da ni nakon četiri utakmice nema poraz protiv Kloppa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redsi su poveli preko Senegalca Sadia Manea u 12. minuti, ali Liverpool otad nije pokazivao želju zabiti i drugi gol, te zaključiti utakmicu. Kazna je stigla u 82. minuti kada je nakon udarca s kuta Nigerijac Sammy Ajayi pogodio mrežu, da bi u zadnjim sekundama dvoboja vratar gostiju Johnstone obranio udarac glavom Firmina.

Utakmicu je obilježio i luđački ispad Kloppa koji je zbog verbalnog napada na suca zbog prekršaja dosuđenog za WBA kažnjen žutim kartonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Profimedia

Liverpool je 1343 dana bez poraza kod kuće u prvenstvu, a za to vrijeme odigrao je 67 utakmica (55 pobjeda, 12 remija). Apsolutni rekord drži Chelsea, koji je sakupio 86 uzastopnih utakmica bez poraza na Stamford Bridgeu između 2004. i 2008.godine.

Liverpool je peti put u prvenstvu odigrao neriješeno i zauzima prvo mjesto sa 32 boda, tri više od gradskog rivala Evertona, dok je West Bromwich Albion na predzadnjem mjestu sa osam osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo