KAD VEĆ NE MOŽE U BARCELONU: / Haliloviću će zvijezda Vatrenih pomoći da izabere novi klub

Image

Alen Halilović, sad je izvjesno, neće i sljedeću sezonu provesti na posudbi iz Barcelone u Sportingu. Momčad iz Gijona preslaba je sredina za njegov razvoj, procijenili su Katalonci.

21.4.2016.
18:35
VOYO logo

Trener Sportinga Abelardo Fernandez u izravnom je kontaktu sa svojim prijateljem, Luisom Enriqueom, a ono što mu je rekao, pisali su nedavno španjolski mediji, trenera Barcelone nije uvjerilo da se Halilović već ovog ljeta treba vratiti na Camp Nou.

Image
TEMA HALILOVIĆ: /

Što je trener Sportinga rekao svom prijatelju Enriqueu o hrvatskom veznjaku?

Image
TEMA HALILOVIĆ: /

Što je trener Sportinga rekao svom prijatelju Enriqueu o hrvatskom veznjaku?

Sevilla je i lani željela Alena

I Halilovićev menadžer Zoran Stojadinović potvrdio je kako se njegov pulen neće odmah vratiti u Barcelonu, već bi trebao izabrati između Valencije, Seville ili Villarreala, jačih klubova od Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Seville se nadaju da bi izbor mogao pasti baš na njih. Klub sa Sanchez Pizjuana želio je Halilovića i prošlog ljeta, ali je Alen ipak završio na El Molinonu. Sad iz Seville poručuju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naše zanimanje za Alena raste, Halilović se odlično prilagodio Primeri i bolji je igrač nego lani. Stvarno mi se sviđa taj igrač!", izjavio je tehnički tajnik Seville Monchi.

'Ne predajemo se protiv Barcelone'

Upravo je Halilovićev Sporting u posljednjem kolu Primere svladao Sevillu 2:1 i podignuo samopouzdanje uoči subotnjeg dvoboja s Barcelonom. Halilović je bio asistent kod prvog gola domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona je najbolja momčad na svijetu, igra najljepši nogomet, no mi se ne idemo ondje predati. Štoviše, borit ćemo se, dat ćemo sve od sebe da dođemo do bodova koji nam trebaju za ostanak u ligi", rekao je Halilović koji je protiv Seville bio asistent kod prvog gola.

"Do kraja prvenstva su ostala četiri kola i svaka utakmica nam je presudna", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović: Za sada ne razmišljam o Barceloni

Iz Seville su na Camp Nou stigli Ivan Rakitić, a prije njega Dani Alves i Aleix Vidal, a Barcelona se nada da će ovog ljeta dovesti i napadača Kevina Gameira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je Rakitić prije dvije sezone dolazio u momčad katalonskog diva, u suprotnom smjeru krenuo je Denis Suarez. Sad bi mogao Halilović.

Španjolski mediji vjeruju da bi Rakitić mogao imati ključnu ulogu u Halilovićevom izboru i pojasniti mladom igraču da bi Sevilla bila korak više u njegovoj karijeri, korak bliže željenoj Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam ništa o svojoj budućnosti. Najvažnije je da treniram i veselim se svakoj nadolazećoj utakmici. Preda mnom je još dosta utakmica za Sporting Gijon, pa Europsko prvenstvo u Francuskoj, tako da sada ne razmišljam o Barceloni", istaknuo je Halilović.

Njegov Sporting je 17. od 20 momčadi u Primeri, dva boda udaljen od 18. pozicije i zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada sam koncentriran samo na spašavanje Sportinga. Vidjet ćemo što će biti na ljeto. Sada je najvažnije da dobro igram i da Sporting i dogodine nastupa u prvoj ligi.", dodao je hrvatski reprezentativac.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo