KAD TE ĆIRO MOTIVIRA: /

'Mislio je da ga za*ebavam kad sam mu rekao da je najbolji. Došao mi je s kuvertom punom novaca'

Image

Miroslav Ćiro Blažević poznat je kao osoba koja može motivirati svakog i koji će i one najslabije igrače uvjeriti da su najbolji u onome što rade, pa u pravilu i dobiti njihov maksimum.

5.9.2017.
15:45
VOYO logo

Prisjetio se legendarni hrvatski trener jedne takve zgode u trenucima kad je sjedio na klupi nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ispričao je Ćiro tu priču za sportske.ba, prenosi Večernji list.

"Slušajte, ovo nisam nikad ispričao. Uoči te utakmice iz Srbije su mi doveli golmana Nemanju Supića. Nikad za njega nisam čuo, a bio je visok i sjajan. Između njega i jednog iz Travnika moram izabrati. Trener golmana Luga mi nikako ne pomaže, ne želi reći tko je bolji. I odlučim se ja za Supića. Dođem do njega i kažem mu: 'Znaš li da si ti najbolji golman na svijetu?'' I on misli da ga ja zaje*avam. Onda mu dodam: ''Gledam te i vidim kako skupljaš te lopte kao jabuke. Znam, ti misliš da te zaje*avam, ali shvatit ćeš da to nije tako kad ti kažem da ti sutra braniš.' I tako ja njega stavim, a on obrani baš sve, proglašen je igračem utakmice", prisjetio se Blažević i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kasnije je dobio jedan dobar angažman i došao mi s kuvertom punom novca i rekao mi da je to za mene jer sam ja najzaslužniji za njegov uspjeh. Naravno, odbio sam, imam ja dosta novca, hvala Bogu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo