Kad Mourinho vidi ovu snimku, počupat će si kosu!

Nevjerojatno je što se sve izdogađalo na utakmici Villarreala i Reala.

22.3.2012.
11:46
VOYO logo

Vrhunac svega je video iz kojeg je očito da je sudac Paradas Romero zaboravio isključiti igrača Villarreala još u 55. minuti.

Dogodilo se to, dakle, puno prije kaosa u 83. minuti, kada je Villarreal izjednačio iz spornog slobodnog udarca, a Sergio Ramos i Mesut Özil, kao i trener Jose Mourinho zaradili isključenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 19. minuti sudac je pokazao žuti karton napadaču Villarreala Marcu Rubenu, a u 55. i drugi žuti, što se jasno vidi na snimci. Međutim, kako je Paradas Romero zaboravio isključiti igrača s dva žuta kartona, to je poprilično nejasno. Da je Real od 55. minute imao igrača više, utakmica bi krenula sasvim drugim tijekom. Previd ne da je velik nego katastrofalan po Real i pitamo se što bi bilo da se dogodio na, primjerice, derbiju Dinama i Hajduka.

Barcelona je sada na samo šest bodova zaostatka za Realom, 22. travnja je novi El Clasico... Bit će svega, zahvaljujući gospodinu Romeru, a Mourinho će, vjerujemo, počupati kosu kad vidi ovu snimku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jubilarna 300. utakmica u dresu Real Madrida nije bila sretna kako za Sergija Ramosa, tako i za njegov klub koji je odigrao tek 1-1 na gostovanju kod Villarreala u sklopu 29. kola španjolskog nogometnog prvenstva. Real je primio izjednačujući gol u 83. minuti iz slobodnog udarca, a dvije minute kasnije Ramos je nakon prekršaja na Nilmaru zaslužio drugi žuti karton. Bilo je to njegovo 11. isključenje u Primeri otkako je stigao u Real iz Seville na ljeto 2005. godine, točnije u 221 odigranoj utakmici. Srušio je time negativan rekord u povijesti Kraljevskog kluba koji je držao Fernando Hierro. Bivši Realov kapetan skupio je deset ligaških isključenja ali u 439 odigranih utakmica. Također, Ramos je više puta zaslužio crveni karton od bilo kojeg drugog igrača Reala u svim natjecanjima. Ukupno ih je skupio 14, a u leđa mu gledaju Hierro (12) i Guti (10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo