KAD MODRIĆ OBJAVI OVAKAV POST ONDA ZNATE DA NE MORAMO BRINUTI: / Uoči utakmice istine kapetan poslao poruku navijačima

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

U subotu navečer od 20:45 Vatreni idu po vizu za Europsko prventvo

15.11.2019.
12:27
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Ispred hrvatske nogometne reprezentacije utakmica je istine. Svjetske doprvake u subotu na riječkoj Rujevici protiv Slovačke očekuje posljednji ogled u kvalifikacijama za europsko prvenstvo 2020. godine.ž

Vatrenima za plasman na EURO treba barem bod. Čini se lako, posebice nakon nedavne 4-0 pobjede u Trnavi, međutim izbornik ZlatkoDalić nije se u najavi susreta razbacivao velikim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas odlučujuća utakmica s protivnikom koji ima izglede za plasman na europsko prvenstvo. U Trnavi smo pobijedili sa 4-0, ali ne smije nas zavarati ta utakmica. Ovo će biti sasvim novi dvoboj. Nama treba bod, ali nećemo tako igrati. Idemo na pobjedu, to je naš stil, to je naša obveza," kazao je izbornik Dalić na novinarskoj konferenciji oovg ponedjeljka.

'Iznad svih Hrvatska'

Vatreni uoči ključne utakmice imaju problema s izostancima i ozljedama. Neće biti prvog stoperskog para Dejana Lovrena i Domagoja Vide, a otpali su i Andrej Kramarić, Ivan Rakitić te Matej Mitrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takva situacija, međutim, ne brine kapetana LukuModrića. Dva dana prije utakmice obratio se navijačima putem društvenih mreža te je pokazao s kolikom motivacijom dočekuje ovaj odlučujući susret. Posebno to veseli jer je kapetan i dalje motor Vatrenih. Od njega se očekuje najviše i tato njegova poruka djeluje ohrabrujuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo