JUVENTUS ŠALJE PJACU NA POSUDBU: / 'Dva su kluba u igri, jedan je njemački, a drugi ruski velikan'

Image

Nedavno je odigrao par utakmica za drugu momčad pa ga je Allegri priključio prvoj no za sada nije dobio priliku.

31.12.2017.
17:00
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca u siječnju će najvjerojatnije napustiti Juventus i potragu za formom potražiti u nekom drugom klubu. Direktor talijanskog prvaka Beppe Marotta otkrio je to uoči subotnjeg ogleda s Veronom kada je rekao da Pjace dugo vremena nije bilo zbog teške ozljede koljena te da mora igrati. Tim putem potvrdio je da je moguće da ode na posudbu u njemački Schalke.

Na ovu priču osvrnuo se u nedjelju Tutto Juve. Pišu kako klub želi poslati Pjacu na posudbu u neki od klubova izvan Italija, ali pod uvjetom da nastupa u Europskoj ligi. Napominju kako je osim Schalkea favorit i ruski Zenit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idelano rješenje

Također, ističu da u klubu posudbu vide kao idealno rješenje za sve strane. Stara dama u ovom trenutku ne može garantirati Pjaci minutažu, ali ne žele ostati bez njega. Krilni napadač pak želi što prije ući u formu kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca je, inače, u ljeto 2016. nakon odličnog nastupa na Europskom prvenstvu u Francuskoj dobio ponudu iz Juventusa. Niti igrač niti njegov dotadašnji klub Dinamo nisu je mogli odbiti. Nakon nešto lošijeg starta u Italiji počeo je hvatati ritam i privlačiti pažnju na sebe, međutim njegov uspon zaustavljen je tijekom prijateljske utakmice između Hrvatske i Estonije 28. ožujka. Stradali su mu ligamenti koljena što je automatski značilo najmanje pola godine oporavka. Nedavno je odigrao par utakmica za drugu momčad pa ga je Allegri priključio prvoj no za sada nije dobio priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike