odbacili spekulacije / Juventus poručio da Morata nije na prodaju: 'On je stup ove momčadi'

Image
Foto: Stefano Gnech/DPA/PIXSELL

Alvaro Morata, bivši 23-godišnji napadač Real Madrida, došao je u Torino na ljeto 2014. a madridski klub je zadržao mogućnost njegovog otkupa za 30 milijuna eura iduće ljeto

18.1.2016.
8:53
Stefano Gnech/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Španjolski reprezentativni napadač Alvaro Morata, suigrač i konkurent hrvatskog napadača Marija Mandžukića u Juventusu, nije na prodaju te se neće vratiti u Real Madrid, izjavio je Giuseppe Marotta, sportski direktor talijanskog nogometnog prvaka.

"S naše strane ne postoji namjera postizanja sporazuma s Real Madridom ili bilo kojim drugim klubom. Nikada nismo planirali prodati Moratu. On je stup ove momčadi", izjavio je Marotta za talijansku televizijsku postaju Mediaset.

Alvaro Morata, bivši 23-godišnji napadač Real Madrida, došao je u Torino na ljeto 2014. a madridski klub je zadržao mogućnost njegovog otkupa za 30 milijuna eura iduće ljeto ili za 35 milijuna eura u ljeto 2017. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je krovna nogometna organizacija FIFA kaznila Real Madrid zabranom kupnje igrača iduće ljeto i zime, ostala je mogućnost kupnje Morate tijekom aktualnog prijelaznog roka koji završava ovaj mjesec. Sportski direktor Juventusa je zbog toga izašao s javnom porukom odbacivši špekulacije.

Morata je ove sezone sudjelovao u 25 utakmica Juventusa odigravši ukupno 1.258 minuta. Zabio je tri gola i pet puta je asistirao. Mario Mandžukić je igrao u 19 utakmica, provevši na terenu 1.291 minutu, tijekom kojih je zabio devet golova te upisao dva dodavanja za postizanje pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo