JUVE I BUFFON RUŠE REKORDE: / Argentinac golčinom osigurao pobjedu prvacima

Image

Fenomenalnim golom Paula Dybale Juventus je protiv Sassuola došao do nova tri boda u prvoj utakmicu 29. kola talijanskog prvenstva čime su učvrstili vodeću poziciju.

11.3.2016.
22:35
VOYO logo

Prvak Italije od početka se postavio agresivno, a Dybala je već u prvoj minuti opasno zaprijetio s 20-ak metara. Vratar Consigli morao je loptu izbaciti u korner nakon kojeg je zaprijetio Mandžukić. U 18. minuti Sandro je tukao glavom s par metara, ali je vratar gostujuće momčadi dobro reagirao.

Dybalin gol

U prvih dvadeset minuta Juventus je pet puta tukao po golu, dok njihovi suparnici to nisu učinili niti jednom. U 26. SamiKhedira nije iskoristio Mandžukićev ubačaj te je s par metara tukao iznad gola. Deset minuta kasnije Dybala je doveo Juve u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/falT

Cuadrado mu je vratio loptu na vrh 16-erca, a Argentinac je prekrasnim udarcam poslao lotu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dybala je tako došao do 14. pogotka sezone što je za jedan više nego prošle kada je u dresu Palerma u 34 utakmice dao 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duel Mandžukića i Vrsaljka

U nastavku je Sassuolo krenuo otvorenije te je pokušao doći do izjednačenja no Juve nije imao većih problema u obrani. U 55. minuti ŠimeVrsaljko je zaradio žuti karton zbog preoštrog starta. Prije toga on i Mandžukić su nakon sudara završili na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buffonov rekord

U 68. minuti legendarni GianluigiBuffon upisao se u povijest. Naime točno 904. minute nije primio gol čime je preskočio velikog DinuZoffa, koji je sačuvao svoju mrežu 903. minute. Na taj način Buffon je došao do drugog najdužeg niza po tom pitanju u Seriij A. Ispred njega se smao Sebastiano Rossi s 929 minuta. Buffon sada zaostaje za njim samo tri minute pa je izgledno da će u sljedećem kolu protiv Torina srušiti njegov rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su nekoliko minuta potom zaprijetili Buffonu. NicolaSansone je snažno tukao velike udaljenosti u desnu stranu gola, ali ga je sjajno obranio Juveov vratar. Dvije minute potom Pogba je primio lijepi pas u kaznenom prostoru. Tukao je snažno, ali je vratar gostiju bio spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 86. je Morata zaprijetio ali je Consigli savršeno obranio. Sassuolo je potom imao veliku priliku za izjednačenje. Sansone je primio nisku loptu na rubu kaznenog prostora, odlično je tukao u lijevu stranu, a Buffon se posebno iskazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat se do kraja nije mijenjao pa je Juventus postao prva momčad u Italiji koja deset uzastopnih utakmica nije primila niti jedan gol. Branitelji naslova sada imaju 67 bodova, a drugoplasirani Napoli 61, no oni će u nedjelju imati priliku smanjiti zaostatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo