NISU VJEROVALI DA JE TO MOGUĆE: / Procurio sadržaj klauzule iz Pochettinovog ugovora koji bi Spurse mogao skupo koštati

Image
Foto: Screenhot

Argentinski stručnjak u ovom je trenutku jedan od najtraženijih trenera na svijetu

25.5.2019.
17:37
Screenhot
VOYO logo

Juventus je prije desetak dana objavio da je krenuo u lov na novog trenera. Vodstvo kluba zahvalilo se Massimilianu Allegriju na petogodišnjoj suradnji i isto toliko naslova prvaka. Očekivano, odmah su počele glasine o njegovu nasljedniku.

Prema pisanju talijanskih medija najveća želja prvaka je argentinski stručnjak Mauricio Pochettino. Navodno su se već sastali s njegovim bratom u Londonu kako bi dobili garanciju da bi trener Tottenhama mogao biti dostupan ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Levy ga ne da

Iako šef Spursa Daniel Levy nije spreman tako lako ostati bez trenera koji je klub po prvi put u povijesti uveo u finale Lige prvaka, navodno u njegovu ugovoru postoji klauzula prema kojoj Pochettino može besplatno napustiti klub osvojili li Ligu prvaka, piše Gazzetta dello Sport. U suprotnom Spursi će za njega zahtijevati 30 milijuna eura jer tako navodno stoji u njegovoj otkupnoj klauzulu.

Image
Foto: AFP

Juventus' Italian coach Massimiliano Allegri reacts while throwing the ball back in play during the Italian Serie A football Match Genoa vs Juventus on March 17, 2019 at the Luigi-Ferraris stadium in Genoa. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

Tottenham za točno tjedan dana u Madridu igra protiv Liverpoola za naslov ovogodišnjeg pobjednika najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, procurila je vijest o tome da je Allegri dobio zanimljivu ponudu. Ona je došla iz redova Milana, kluba kojeg je trenirao prije Juventusa. Upravo je posrnuli velikan pod njim osvojio svoj posljednji naslov u sezoni 2010.-2011.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo