Jurčić: 'Ma kakav Real Madrid, gdje je to...?'

Igrači Dinama u nedjelju su imali jedan od rijetkih slobodnih dana. Naime, slijede im velike utakmice i vremena za odmor neće biti.

5.9.2011.
10:31
VOYO logo

Kako sada stvari stoje, Dinamo bi pobjedom u prvom velikom derbiju ove sezone mogao možda mogao riješiti i prvenstvo. Hajduk je poljuljan, momčad Krasimira Balakova bori se sama sa sobom, a Dinamo djeluje moćnije nego ikad. Ipak, igra se na Poljudu.

"Ne razmišljam na taj način, to je važna utakmica, ali važna je zbog tri boda, ne bih rekao da se njome može riješiti prvenstvo", smiruje situaciju Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smireniji je i nakon što je dobio nalaze pregleda Adriana Calella koji je u subotu u Čakovcu ozlijedio koljeno.

"Odmah je išao na preglede, no čini se da nije ništa strašno. Nema ozljede ligamenata ni meniskusa, samo je natukao tkivo u koljenu. Vjerujem da će za dva-tri dana raditi punom snagom", kaže Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio bi to prilično velik hendikep za Jurčića jer baš su se igrači koji igraju na poziciji zadnjeg veznog počeli osipati zbog ozljeda.

U zadnjem derbiju, ali na Maksimiru, slavio je Dinamo s 2:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ademi još nosi onu čizmu, hoda sa štakama i tko zna kad će moći normalno trenirati. Jerko Leko još ima problema zbog udarca koji je dobio u Malmöu, na terapiji je. No očekujem da će on, Ibanez, Cufre i Calello jako brzo u puni pogon. Ma šteta je što svi nisu bili u punom pogonu sad kad smo obnavljali kapacitete", ističe trener Dinama kojem slatke brige stvaraju i njegovi igrači u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije lako, neki će u reprezentaciji igrati u obje utakmice, neki neće uopće, sve to nekako treba dovesti na istu razinu s igračima koje sam imao na raspolaganju. No, ponosan sam na dečke koje je Bilić pozvao".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201109020797006 arti-201109020185006 arti-201109030032006 arti-201109020454006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo